Egy könnyű, húsmentes fogás receptjét hoztuk nektek a hétvégére.
Hozzávalók:
- 12 gombakalap
- fél csészényi aprított gomba tönk
- zúzott fokhagyma
- olíva olaj
- negyed csészényi fűszerezett zsemlemorzsa
- 1 paradicsom felaprítva
- negyed csésze feta sajt szétmorzsolva
Elkészítés:
Süsd a gomba kalapokat a lemezkés felével fölfelé 220 °C-on, kb. 5 percig. Párold az aprított gomba tönköt a zúzott fokhagymával együtt az olíva olajon, amíg megpuhul. Vedd le a gázról, majd keverd hozzá a fűszeres zsemlemorzsát, a paradicsomot, és a szétmorzsolt feta sajtot. Töltsd meg a gomba kalapokat ezzel a keverékkel, majd tedd vissza sütőbe őket kb. 8-10 percre.
Jó étvágyat hozzá! 🙂