Méhpempővel a babáért

Eddig főleg a meddő párok körében terjedt el a méhpempő fogyasztása, pedig ez az elixír a babatervezés első pillanatától kezdve segíthet a fogamzásban. De vajon melyiket válasszuk a sok közül?

A méhpempő nem más, mint a méhek garatmirigy váladéka, amely több mint 120 összetevőből áll. Nem gyógyszer, ugyanakkor az a tapasztalat, hogy sok orvos és meddőségi specialista fogyasztja és ajánlja kiegészítő kezelésként, ugyanis pozitívan hat mind a női, mind a férfi termékenységre. Méhpempőt tehát főleg azoknak a pároknak ajánlott fogyasztaniuk, akik babát terveznek, illetve akiknél már huzamosabb ideje nem jön a gyermekáldás.

Jó apának, jó anyának

A méhpempőben lévő anyagok képesek rávenni a szervezetet annak a hormonnak az előállítására, amelyre éppen szüksége van. Hölgyeknél például az ösztrogén termelésre, ha abból van a hiány, uraknál pedig a tesztoszteronéra. A méhpempőben jelen van az összes B-vitamin, amelyeknek fontos szerepük van az ösztrogén és a progeszteron szint kiegyensúlyozásában. A méhpempő növeli a tüszőérésben is főszerepet játszó luteinizáló hormon szintjét is – ezen hormon szintje az életkor előrehaladtával csökken a szervezetben, így a méhpempő különösen ajánlott a 35 év feletti, babára vágyó hölgyeknek. Akkor is éljünk a pempő áldásos hatásaival, ha rendszertelen a menstruációnk, vagy ha gyengén működik a petefészkünk. Ami a férfiakat illeti: a méhpempő növeli a spermiumszámot, valamint a hímivarsejtek mozgékonyságát.

Kapszula helyett tiszta méhpempőt!

A “tuti” méhpempő az a 100%-os, tiszta állapotban lévő termék! A maximális hatásfok elérésére válasszuk ezt a kiszárított, bekapszulázott, vagy alkoholba kevert méhpempő helyett, amelyeknek jóval gyengébb a hatásuk. Hölgyeknek 28 napos kúrákat ajánlanak, napi 1-2 gramm méhpempő elfogyasztásával, míg az uraknak célszerű a 60-90 napos kúra, szintén napi 1-2 grammos adagokkal, testsúlytól függően. Általánosságban mondható, hogy 2 kúra (ami 28 nap fogyasztás és 28 nap szünet, majd 28 napfogyasztás és 28 nap szünet) eredményt, azaz babát hoz a párok 70%-ánál. A méhpempő feltölti a szervezetet aminosavakkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel, vitalizálja és méregteleníti is egyben a sejteket. Nemcsak fizikailag de szellemileg is felpezsdít, éppen ezért természetgyógyászok is előszeretettel ajánlják a leendő szülőknek. A méhpempő csökkenti a stresszt a szervezetben, ezzel hozzájárul a kiegyensúlyozott mindennapokhoz. Márpedig a jókedv és a derű, nagyobb valószínűséggel eredményez gyermekáldást.

Jó tudni!

 

  • A méhpempő a terhesség első 3 hónapjában is ajánlott, mivel hozzájárul a magzat egészséges fejlődéséhez. Szülés után pedig segít a tejtermelődés beindításában.
  • Kutatások igazolják, hogy menopauza esetén, a 12 hétig fogyasztott méhpempő jelentősen képes csökkenteni a klimaxos tüneteket.
  • A méhpempő fogyasztásával csökkenthetők a kellemetlen premenstruációs tünetek.
  • A méhpempőnek nincs köze a mézhez, nem édes, inkább kifejezetten savas és kesernyés, csípős utóíze van. Fehéres színe van, zselés állagú.
  • Léteznek Magyarországon is olyan meddőségi központok, amelyek bevették a méhpempőt a protokolljukba, és azóta megnövekedett a hatékonysági rátájuk.
  • Érdemes odafigyelni a méhpempő árára: 100 gramm kb. 15.000 forintba kerül, így a 10.000 forint alatt kínált 100 grammos termékek gyanúra adhatnak okot.

 

 

 

Hozzászólások