HÍRDETÉS

Spenót édesburgonyával és tonhallal

7-8 hónapos 30perc Közepes

Hozzávalók:

  • 40 g spenót
  • 1 tk olíva olaj
  • ¼ gerezd fokhagyma
  • 50 g burgonya
  • 1 ek natúr görög joghurt
  • 50 g édesburgonya
  • 20 g rio mare olíva olajos tonhal

Elkészítés:

Az olíva olajon megfonnyasztjuk a spenótot, folyamatos kevergetés mellett, mikor összeesett, belevágjuk a fokhagymát. Hozzáadjuk a felvágott burgonyát, csipet sót és felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje. Kis lángon addig főzzük, amíg a burgonya megpuhul. Végül egy szitán leszűrjük a spenótos burgonyát, majd így lé nélkül beletesszük a turmixgépbe. Hozzáadjuk a natúr görög joghurtot és összeturmixoljuk. Az édesburgonyát megpároljuk, majd villával összetörjük. A spenót pürénkre rakjuk. A Rio mare olívaolajos tonhalat szitán átpaszirozzuk, így nem lesz szálas és ezt is a pürénk tetejére rakjuk.
Következő bejegyzés
  • x

    A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.