Palócleves

10-12 hónapos 60perc Nehéz

Hozzávalók:

  • 1 fej vöröshagyma
  • Kicsi mangalica zsír
  • Karaj
  • 1 ek pirospaprika
  • Bors
  • Fehérrépa
  • Sárgarépa
  • Zöldbab
  • Zeller
  • Burgonya
  • 2 dl natúr joghurt
  • 2 ek liszt
  • 2 tk almaecet

Elkészítés:

A vöröshagymát megdinszteljük a mangalica zsíron, hozzáadjuk a felkockázott karajt, pirospaprikát. Felöntjük vízzel. Tulajdonképpen készítünk egy pörköltet. Amikor már majdnem megfőtt a hús hozzáadjuk a felvágott zöldségeket. Amikor már a zöldségek is megfőttek hozzáadjuk a natúr joghurtból és lisztből készített habarást. Almaecettel savanyítjuk.
Következő bejegyzés
x

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.