A baba első éve – különszám

990 Ft

Nem mindegy, milyen információkkal és tudással vágunk bele – ebben próbál magazinunk különszáma segíteni, egy kicsit rendszerezve és súlyozva azt az információdömpinget, ami egyébként a szülőkre zúdul!

Tartalomból:

Az élet első órái
Gyermekágy – az első 6 hét
Mit tehetsz, hogy ne fájjon a szoptatás?
Így fejlődik a baba
Kalauz hasfájához… és még sok sok fontos infó egy helyen!

Lapozz bele:

Elérhetőség: raktáron

Leírás

Tartalomból:

Születés után
Az élet első órái / Az első napok a szülés után / Gyermekágy – az első hat hét / Bimbóvédő, szoptatós párna és mellszívó – mire jók és mire nem? / Mit tehetsz, hogy ne fájjon a szoptatás?

Egészséges kisbaba
Így fejlődik a baba mozgása / Milyen vitaminokra van szüksége egy csecsemőnek? / Kötelező oltások – segítség a döntéshez / Miért sír a baba? / Kalauz a hasfájáshoz / Minden, amit tudnod kell a fogzásról / Az első betegségek

A mi kis családunk
Mai apák, mai helyzetekben / Mobilozás, tévénézés babaközelben: árt, vagy nem? / Tippek a nyugodtabb éjszakai alvásért / Így változnak a csecsemők alvási szokásai / A baba is együtt eszik a családdal / Babahordozás: hatalmas segítség a mindennapokban / Tedd bababiztossá a háztartást!

Babytime
Éneklős, mondókázós foglalkozások a legkisebbeknek / Mit várhatsz a babajelbeszéd-tanfolyamtól? / Rekreációs programok anyáknak szülés utánra / Tanulj kommunikációt!

Lapozz bele: