Szülők lettünk

1 990 Ft

Segítség a fogamzástól négyéves korig. Elismert szakértők által írt hiteles információk. Hiánypótló, praktikus útmutatónkban minden fontos információt első pillantásra megtalálsz!

Tartalomból: terhesség, 9 hónap, szülés, szoptatás, hozzátáplálás, fogzás, gyerekbetegségek, láz, mozgásfejlődés, allergiák, vitaminok, elsősegély

A KIADVÁNYT INGYENESEN POSTÁZZUK RÉSZEDRE !

 

Elérhetőség: raktáron

Szállítási idő:1-2 munkanap

Leírás

Kiadványunk célja, hogy az embrionális fejlődéstől a kisgyermekkor végéig kísérje a szülőket a leggyakoribb kérdések lényegre törő, gyakorlatias és hiteles megválaszolásával. 41 látványos infografika segítségével foglaltuk össze a legérdekesebb és legfontosabb tudnivalókat a magzati fejlődést, a babagondozást, a fejlődést és az egészséget bemutató fejezeteink mellett. Szoptatás újfajta megközelítésben, egyszerűen és mégis megbízhatóan? Az első nátha? Hasfájás? Egy nagyobb esés? Éjszakai ébredések és fogzás? Allergia? Először lázas, és azt sem tudod, mihez kapjál? Azon töprengsz, hogyan is kezdd a hozzátáplálást? Praktikus útmutatónkban minden fontos információt első pillantásra megtalálsz!