Babanapló gyermekednek

Örökítsd meg gyermeked minden pillanatát 0-6 éves korig!

 

5 490 Ft

Babanapló gyermekednek – Örökítsd meg gyermeked minden pillanatát 0-6 éves korig! Fejlődés, élmények, fotók és emlékek egy helyen. Ne hagyd elveszni a legszebb pillanatokat!
Terjedelem: 150 oldal

A számtalan, mobillal készített fotó korában vajon mennyi marad meg a felvételekből 20-30 évvel későbbre?
Mennyit őriz meg a családi emlékezet az első hetek, hónapok történéseiből, a növekedés csodájából, az első karácsonyokból és szülinapokból, a vicces mondásokból?

A Babanapló egy hat éven át készülő, egyedi, megismételhetetlen ajándék, emlékkönyv annak a gyermeknek, akinek első lépéseit, cseperedését és mindennapjait megörökítik benne a szülők.

Különleges fotóalbum, amely csupán néhány, de annál fontosabb papírképnek biztosít méltó helyet és védelmet az elkallódástól – kiegészítve a szülők kézírásos feljegyzéseivel a fejlődés mérföldköveiről és a megőrzésre érdemes pillanatokról.

Hogy melyek is ezek ? A válogatásban segítenek a Babanapló kérdései és apró ötletei. Mindezt friss, inspiráló grafikai arculat teszi egyszerre elegánssá, rendezetté és szeretetteljessé – vagyis olyasmivé, ami méltóképpen megőrzi az élet első néhány évének amúgy teljesen feledésbe merülő részleteit.