Babalátogató csomag

9 480 Ft

Babalátogatóba mész, de nincs ötleted, mit vinnél ajándékba?

Csomag tartalma:

A baba első éve – Minden információ egy helyen az újszülöttkortól egészen 1 éves korig

Babanapló gyermekednek – Örökítsd meg gyermeked minden pillanatát 0-6 éves korig

Imagine Baby rágómaki – bababarát anyagokból készült rágóka

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

 

Elérhetőség: raktáron

Leírás

Csomag tartalma:

A baba első éve – Minden információ egy helyen az újszülöttkortól egészen 1 éves korig

Amikor megszületik a baba és ismerkedni kezd a világgal, sok-sok tanulnivaló és sok-sok kaland várja. De a szüleinek is rengeteg tanulnivalójuk lehet új szerepükkel kapcsolatban, különösen ha ezen a téren még kevéssé tapasztaltak.

Nekik (és családtagjaiknak) állítottuk össze A BABA ELSŐ ÉVE könyvet, amely 4 fő életszakaszra bontva, jól tagoltan tartalmazza mindazokat az információkat, amelyekre a kisbabát nevelőknek az újszülöttkortól egészen 1 éves korig szükségük lehet: táplálás, gondozás, védőoltások, fejlődési szakaszok, szabadidős tevékenység, továbbá rekreáció és hasznos tanfolyamok szülőknek.

Születés után: ez a fejezet az első órák és napok eseményeit, teendőit veszi sorra, a kórházi tartózkodás végéig;

Újszülöttkor: az első hónap – a baba otthoni ellátásának kezdeteihez ad tájékoztatást és praktikus tanácsokat;

1-6 hónapos kor: összefoglalja mindazt, ami fontos lehet a baba ellátásához  féléves koráig, egészség- és szabadidős tippekkel kiegészítve;

 6-12 hónapos kor: következetesen kíséri tovább a baba fejlődésének állomásait az első lépésekig, a beszédfejlődés bemutatásáig, kitér a hozzátáplálásra, továbbá gyakorlatban is jól alkalmazható szempontokat ad a szokásrend kialakításához, a baba neveléséhez.

Egyes témákra (például: táplálás, altatás, testápolás, fizikai változások) többször is visszatér a könyv, az aktuális életkori sajátosságok figyelembevételével. Legvégül pedig egy részletes tárgymutató is helyet kapott benne, a speciális témák keresésének megkönnyítéséhez.

Lapozz bele:

Babanapló gyermekednek – Örökítsd meg gyermeked minden pillanatát 0-6 éves korig

Örökítsd meg gyermeked minden pillanatát 0-6 éves korig! Fejlődés, élmények, fotók és emlékek egy helyen. Ne hagyd elveszni a legszebb pillanatokat!
A számtalan, mobillal készített fotó korában vajon mennyi marad meg a felvételekből 20-30 évvel későbbre?
Mennyit őriz meg a családi emlékezet az első hetek, hónapok történéseiből, a növekedés csodájából, az első karácsonyokból és szülinapokból, a vicces mondásokból?
A Babanapló egy hat éven át készülő, egyedi, megismételhetetlen ajándék, emlékkönyv annak a gyermeknek, akinek első lépéseit, cseperedését és mindennapjait megörökítik benne a szülők.
Különleges fotóalbum, amely csupán néhány, de annál fontosabb papírképnek biztosít méltó helyet és védelmet az elkallódástól – kiegészítve a szülők kézírásos feljegyzéseivel a fejlődés mérföldköveiről és a megőrzésre érdemes pillanatokról.
Hogy melyek is ezek ?
A válogatásban segítenek a Babanapló kérdései és apró ötletei. Mindezt friss, inspiráló grafikai arculat teszi egyszerre elegánssá, rendezetté és szeretetteljessé – vagyis olyasmivé, ami méltóképpen megőrzi az élet első néhány évének amúgy teljesen feledésbe merülő részleteit.

Lapozz bele:

Imagine Baby rágómaki – bababarát anyagokból készült rágóka

A minőségi, bababarát anyagokból készült Rágómaki figurát a babád már pár hetes korától nagyon könnyen meg tudja fogni, minden oldalról könnyedén tudja rágcsálni, anélkül, hogy ez veszélyes lenne. A makik csodaszép egyedi színei lenyűgözik a piciket – és a nagyobbakat is, hiszen egészen 3 éves korig javasolt a használata. Rágcsálás közben a makifej hátulján lévő „fogkefe” apró dudorkái a fájdalom forrásához közvetlenül elérve, kíméletesen masszírozzák a kisbabád sajgó ínyét, enyhítve ezzel a fogzás kellemetlenségeit.