HelloBaby! szakkönyv: Szoptatás és táplálás

3 990 Ft

Minden információ egy helyen a szoptatásról és babatáplálásról

Ne feledd, az aggodalom elkerülése és a siker feltétele a megfelelő tájékozottság!

Könyvünkben az alábbi kérdésekre kapod meg a választ szakértőinktől: Biztos, hogy elég a tejem? ♦ Mit tegyek, ha esetleg nem megy olyan könnyen a szoptatás, ahogyan szerettem volna? ♦ Mi legyen, ha a babám nem akar vagy nem tud szopni? ♦ Szedhetek-e gyógyszert, amíg szoptatok? ♦ Meddig szoptassam a picit? ♦ Kitől kérhetek segítséget?

Lapozz bele: 

Elérhetőség: raktáron

Leírás

A megfelelő táplálás elengedhetetlen a baba fejlődéséhez – fontos tehát, hogy kisgyermekes szülőként minél többet tudhassunk meg róla.

Mindenekelőtt a szoptatásról, mellyel kapcsolatban sokan éreznek aggodalmat, pedig a sikeres szoptatás egyik alapfeltétele a megfelelő tájékozottság.

Biztos, hogy elég a tejem? Mit tegyek, ha esetleg nem megy olyan könnyen a szoptatás, ahogyan szerettem volna? Mi legyen, ha a babám nem akar vagy nem tud szopni? Szedhetek-e gyógyszert, amíg szoptatok? Meddig szoptassam a picit? Kitől kérhetek segítséget?

Ezek a kérdések szinte minden szoptatós anyában felmerülnek – mi pedig minden hasonló kérdésre összefoglaltuk a választ ebben a jól áttekinthető könyvben, kiegészítve a babatáplálás további módjainak bemutatásával is.

Lapozz bele: