Lányok és Fiúk – különszám

595 Ft

Megfordítható különszám: egy magazin kétféle tartalommal! Fiús és lányos szempontok alapján közelítettük meg a legérdekesebb témákat, a magzati kortól a kisiskoláskor végéig. Különszámunkban hasznos segítséget nyújtunk a szülőknek a fejlődésbeli, alkati különbségek felismeréséhez, valamint a hasonlóságok kezelésének kihívásaihoz, miközben rengeteg, a mindennapok során jól hasznosítható konkrét tippet adunk minden olvasónknak, akik kisfiúkat és/vagy kislányokat nevelnek.

Lapozz bele:

Elérhetőség: raktáron

Leírás

Vajon különböznek egymástól a fiúk és a lányok? És ha igen, a nevelésüknek, oktatásuknak, programjaiknak is eltérőeknek kell lenniük? Izgalmas kérdések, amelyekre az évezredek során más-más válaszok születtek. Lássuk, hogyan gondolkodunk ezekről a kérdésekről ma, a XXI. században! Különbözünk, de nem úgy, hasonlítunk, de másképp?!

Különszámunkban hasznos segítséget nyújtunk a szülőknek a fejlődésbeli, alkati különbségek felismeréséről, valamint a hasonlóságok kezelésének kihívásairól, miközben rengeteg, a mindennapok során hasznosítható konkrét tippet adunk olvasóinknak, akik kisfiúkat és kislányokat nevelnek.

Vajon mit tehetsz az ügy érdekében, ha fiút, és mit, ha lányt szeretnél? És miben különböznek, miben hasonlítnak a fiú- és lánycsecsemők? Egyformán vagy különbözőképpen kell nevelni őket? Hogyan alakul a fejlődésük? Mit mond a gyermekorvos kisfiúk és kislányok agyának működéséről, egészségi állapotukról? Tapasztalhatók eltérések abban, ahogy a zűrös helyzeteket megoldják? Hasonló vagy eltérő filmeket néznek szívesen?

Megtudhatod, mi lett a HelloBaby! fiú-lány kutatásának az eredménye: milyen nevelési célokat tűzünk ki magunk elé manapság, milyennek szeretnénk látni fiú- és lánygyermekeinket évek múlva? Érdekes kérdés, hogy az egyenjogúság korában hogyan vélekedünk a nemekkel kapcsolatos előítéletekről, támasztunk-e nemekhez kapcsolódó elvárásokat? Ha májusban kitöltötted kérdőívünket, a Te válaszaid is színesítik az összképet!

És ha egy kis önkritikus mosolygásra vágysz, folytasd az olvasást a tipikus lányos és fiús szülőt bemutató írásunkkal, hátha magadra ismersz!

Lapozz bele: