2019. június-július

795 Ft

A HelloBaby! magazin azokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról.
Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat, adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz, gyermekneveléshez. A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak.

Megjelenik kéthavonta.

Elérhetőség: raktáron

Leírás

Lapozz bele:

Lehet, hogy te is épp azon gondolkodsz, mikorra tervezzétek a kistestvért – ám ha még szoptatod a nagyot, nem tudhatod, mikor áll vissza a termékenységed. Cikkünk segít eligazodni abban, hogy mivel növelheted a fogamzás esélyét akár szoptatás mellett is. Na és ha már úton a tesó? Hogyan mondod el az elsőszülöttnek a hírt? Erről korosztályok szerinti bontásban olvashatsz magazinunkban.

Amikor babát vársz, természetesen nem lehet mindenre előre felkészülni, de azért jó eséllyel begyűjthetsz olyan fontos információkat, amelyek az első hetekben segítségedre lehetnek. Írásunkban szerepelnek a legfontosabb tanfolyamok, és az, hogy milyen tudást szerezhetsz ott.

Követed a hármas ikrek történetét? Judit ezúttal a kicsik sétáltatása közbeni szemétszedésről és arról mesél, milyennek látja most három hónappal a szülés után a testét, amely három gyönyörű kisbabának adott otthont.

Babák a világ körül – Spanyolország. Mi újság arrafelé a kismamákkal, a szüléssel és a babákkal? Sorozatunkban külföldön élő magyar családok mesélnek tapasztalataikról és az ottani családvédelmi törvényekről, szoptatási és gyereknevelési szokásokról.

Júliustól magas támogatással vásárolhattok családi autót – bizony meggondolandó, ha kezditek kinőni a mostanit, a negyedik babánál meg egyenesen elkerülhetetlen! A választék hatalmas, mi viszont szolgálunk néhány hasznos szemponttal.

A nagyobb nyaralások közötti időben is kiruccanhattok egy-egy napra akár nyugalmasabb hétköznapokon is. Most Budapesttől egy órányira levő izgalmas családi úticélokat gyűjtöttünk nektek csokorba.

Jogi és biológiai szempontból is érdemes körüljárni azt a kérdést, hogy jó ötlet-e külön lenni a kisbabádtól a szülés utáni napokban – és persze később, otthon is. Mi most összefoglaltuk neked a lényeget: ha csak lehet, maradjatok együtt!

Júniusi számunkban ezen kívül a ketogén diétáról, a legfogrontóbb ételekről, italokról és az átlagostól eltérő magzati pozíciókról is olvashatsz, búcsúzóul pedig ajánlunk nyolc szuper játékot a kézügyesség fejlesztésére.