2019. február-március

795 Ft

A HelloBaby! magazin azokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról.
Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat, adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz, gyermekneveléshez. A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak.

Megjelenik kéthavonta.

Elérhetőség: raktáron

Leírás

Lapozz bele:

Hogy érzed magad ebben a régi-új szerepben, hogy anya lettél? Naponta látogatnak meg a kételyek, a bizonytalanság, vagy minden szuper, és óriási boldogság? Nem vagy egyedül, ha a válaszod: is-is! Miközben a mai anyák szinte erejükön felül tesznek azért, hogy minden a legtökéletesebb legyen, gyakran érezhetik azt is, hogy nem eléggé jók. A HelloBaby! magazin 2019. február-márciusi számában több anya történetén keresztül mutatjuk be, milyen változatos forrásai lehetnek a lelkifurdalásnak, és hogyan lehet egy kicsit más szemszögből tekinteni a család életére. Két írásunk is foglalkozik az apákkal, hiszen sok múlhat azon, mennyire tud részt venni a gyerekezésben, és mit gondol, érez a szoptatással kapcsolatos erőfeszítéseidből.

Biztosan nálatok is téma volt otthon, mit jelent a klímaváltozás a gyermekeitek jövője szempontjából. Írásunkban összefoglaltuk, mit tehettek ti magatok is azért, hogy a kedvezőtlen folyamatok visszafordíthatóvá váljanak. A változások a sok „kicsi” elhatározással kezdődhetnek!

Ha éppen a hozzátáplálás megkezdése körül jártok, sokat segíthet az egyik rövid, de velős írásunk, amelyben hat, könnyen érthető és megvalósítható lépésben foglaltuk össze a lényeget.

A tél időszak sok kisbaba bőrét megviseli, mintha a napfény hiánya is közrejátszana ebben. Bőrgyógyász szakértőnkől viszont megtudhatod, mit tehetsz már a szüléstől kezdve azért, hogy egészséges legyen a baba bőre.

A családok egy részében komoly fejtörést okoz, hogy mi legyen a kutyával, macskával a baba születése után. Hát még akkor, ha a dédelgetett házikedvenc egy malac! Alexandra és Zsolt malacos-kisbabás történetéből megtudhatod, milyen kihívásokat és örömöket rejt magában, ha törpemalaccal osztozol a lakáson.

Számos praktikus részletkérdéssel is készültünk: megtudhatod, mit szabad és mit nem célszerű tenned a terhesség alatt, melyek a legújabb és legjobb mesekönyvek a kicsinek, milyen varázslatokkal érheted el, hogy több gyerekkel is időben el tudj indulni otthonról, ha készültök valahova. Infografikánkban megtalálod, hogy különböző korú csecsemővel, kisgyermekkel mennyi időt érdemes eltöltenetek a szabadban.

Végül pedig világkörüli utazásra indulhatsz a HelloBaby!-vel: új sorozatunk első részében a törökországi szülés körüli szokásokkal, lehetőségekkel ismerkedhetsz meg.