ELŐFIZETÉSI AJÁNLATUNK

5 990 Ft

Legyél előfizetőnk most és 1 db Fisher-Price® Tanuló okosóra játékot küldünk előfizetésed mellé!

AZ AJÁNDÉKOT INGYENESEN SZÁLLÍTJUK RÉSZEDRE!

Kérjük, hogy a megjegyzés részben jelöld meg, hogy melyik FoxPost automatába kéred a csomagot.

Lapozz bele:

 

Elérhetőség: raktáron

Ingyenes szállítás

Babát tervezők, babát várók és gyermeket nevelő szülők magazinja.

A HelloBaby! magazin azokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról.
Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat, adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz, gyermekneveléshez. A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak. Megjelenik kéthavonta.

Tartalomból:

Ismét elérkeztünk az év utolsó heteihez, és egy újabb periódus, a 2022. év kezdetéhez – mely remélhetően gondtalanabb lesz, mint a legutóbbiak.

A járvánnyal még mindig számolni kell, ami amellett, hogy mindannyiunkban aggodalmat kelthet, a szabadidős programokat, a találkozások módját, és így a családi ünnepek alakulását is átírhatja. Persze rajtunk is múlik, hogy hogyan vagyunk képesek kihozni a legjobbat ebből a helyzetből – igyekezzünk mindent megtenni azért, hogy a lehetőségekhez mérten a legnagyobb biztonságban és nyugalomban, tartalmasan tölthessük ezt az időszakot, szeretteinkkel együtt.

Ehhez igyekszünk hozzájárulni magazinunk legújabb számának hasznos cikkeivel. Bemutatjuk legújabb felmérésünk eredményeit olvasóink véleményével a babakocsikról, csodás karácsonyi babarecepteket adunk közre a ManóMenütől, és eláruljuk, hogyan tehetők igazán „zölddé” az ünnepek.

Ismertetjük a babatervezéskor hasznos Billings-módszert, elmesélünk egy szívszorító személyes történetet a terhességi epepangás következményeiről.

Egy izgalmas könyv kapcsán foglalkozunk a háborítatlan szülés és születés fontos témakörével, az Anyukaland szülésznői pedig elmondják, mire számíthatunk a szülésfelkészítés során. Kitérünk az apák szülés utáni depressziójának kérdésére – mert bizony, ez sem mellékes.

Babalátogató sorozatunk ezúttal Franciaországba vezet.

Mindemellett beszélünk a W-ülésről, a kicsik finommotorikus fejlesztésének módjairól, és még számos további izgalmas „babás” témáról, melyekkel érdemes egytől egyig alaposabban megismerkedi.

Jó bekuckózást, jó olvasást, hasznos időtöltést kívánunk a HelloBaby!-vel – és egészségben töltött, boldog új esztendőt az egész családnak!

Lapozz bele: