2019. április-május

795 Ft

A HelloBaby! magazin azokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról.
Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat, adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz, gyermekneveléshez. A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak.

Megjelenik kéthavonta.

Elérhetőség: raktáron

Leírás

Lapozz bele:

Egyedi tervezésű címlapunkkal arra a manapság gyakori helyzetre utalunk, amikor a baba mozgásfejődésével kapcsolatban aggodalmak merülnek fel. Gyógypedagógus szakértőnktől azt kértük, foglalja össze, milyen jelenségek esetén célszerű szakemberhez fordulni a mielőbbi fejlesztés érdekében.

Ismét rengeteg izgalmas témával készültünk, néhányat ezúton szeretnénk figyelmedbe ajánlani!

Megszülettek a hármas ikrek, akinek az anyukája maga is hármas ikrek egyikeként született! Vajon milyenek lehetett a szülés és az első hetek?

Már megint valami fura változást látsz a kisbabád bőrén? Bőrgyógyász szakértőnk segít eligazodni a különböző színváltozások és gyakori bőrjelenségek útvesztőjében. Néhány oldallal hátrébb a makacs és bosszantó szemölcsök hatékony eltüntetéséről tudhatsz meg többet.

Készítettünk egy összefoglalót arról, mi a teendő a leggyakoribb csecsemőket és kisgyermekeket érintő balesetek esetén. Légy Te is a topon elsősegélyben!

A szőrtelenítés kikerülhetetlen témája is terítékre kerül. Milyen lehetőségek között választhatsz várandósan, vagy akkor, ha szoptatsz?

Elgondolkodtál már azon, hogyan, mikor és miért fog majd elválasztódni a kisbabád? Legújabb infógrafikánk áttekinthetően és lényegre törően foglalja össze a folyamatot.

Gyereksétáltatás közben egy kis izgalomra vágysz? Akkor neked találták ki a geoláda keresését, azaz geocachinget! Ha még sosem próbáltad, magazinunkból megtudhatod, hogyan kezdhetsz neki. Derítsd fel, hány kincslelőhely van a közeledben! Kisgyerekekkel is remek program!

Ha a nagy kalandoktól épp csak az tart vissza, hogy iszonyúan fáradt vagy, mert nappal alig alszik a gyereked, akkor neked szól a nappali alvásról készült cikkünk.

Milyen az, amikor egy apa egyedül neveli mindhárom gyerekét? A tragikus élethelyzetekből, úgy tűnik, jókora adag közösségi támogatással lehet kihozni a legtöbbet.

Végül a Babák a világ körül címet viselő sorozatunk következő részére szeretnénk felhívni a figyelmedet, amelyben Franciaországba kalauzolunk. Olvasd el, milyen ott szülni, anyának lenni, és a szoptatni vagy nem szoptatni dilemmája előtt állni.