GYEREKBARÁT KIRÁNDULÁSOK 1.

252 gyerekbarát kirándulási tipp, hazai úti célok régiónként, közel 100 oldalon

Babával vagy kisgyermekkel kirándulni korántsem lehetetlen! Különszámunk 252 gyerekbarát kirándulási tippje sokat segíthet a hazai úti célok kiválasztásában, melyeket régiónként mutat be. Az ajánlók után feltüntetett ikonok alapján megtudhatjuk, hogy babakocsival járható területről van-e szó, hogy van-e az adott helyen parkolási, étkezési lehetőség, mosdó, játszótér, illetve hogy vihetünk-e magunkkal kutyát. A kiadvány végén betűrendes és tematikus tárgymutató is segít a választásban.

 

3 990 Ft

GYEREKBARÁT KIRÁNDULÁSOK 1. – 252 gyerekbarát kirándulási tipp, hazai úti célok régiónként

Terjedelem: 98 oldal

Babával vagy kisgyermekkel kirándulni korántsem lehetetlen!

Továbbá: nagyon is érdemes, hiszen örömteli és változatos közös élményeket ad az egész családnak. Az sem mellékes, hogy támogatja a kicsik fejlődését, mozgásigényének kielégítését, a természet megismerését, továbbá lehetőséget ad neves épületek, helyszínek értékeinek felfedezésére.

Induljunk neki!

Hogy hová és merre? Ez attól függ, pontosan mekkorák is a gyermekeink, és hogy mennyire gyakorlott kirándulók, mennyire edzett túrázók vagyunk. Éppúgy szóba jöhet egy szuper játszótér felkeresése, egy kellemes séta a zöldben, egy gyermekbarát fürdőhely felkeresése, egy sokoldalú ügyességi próba kalandparkban, mint egy állatkerti látogatás vagy egy madárcsicsergős erdei túra.

A lényeg: mozduljunk ki – együtt!

A HelloBaby mostani különszáma 252 gyerekbarát kirándulási tippje sokat segíthet a hazai úti célok kiválasztásában, melyeket régiónként mutat be. Az ajánlók után feltüntetett ikonok alapján megtudhatjuk, hogy babakocsival járható területről van-e szó, hogy van-e az adott helyen parkolási, étkezési lehetőség, mosdó, játszótér, illetve hogy vihetünk-e magunkkal kutyát.

A kiadvány végén betűrendes és tematikus tárgymutató is található.

TARTALOM

Budapest

Nyugat Dunántúl Győr-Moson-Sopron megye – Vas megye – Zala megye

Közép-Dunántúl Komárom-Esztergom megye – Veszprém megye – Fejér megye

Dél-Dunántúl Baranya megye – Somogy megye – Tolna megye

Balaton Északi part – Déli part

Közép-Magyarország Pest megye

Észak Magyarország Borsod-Abaúj-Zemplén megye – Heves megye – Nógrád megye

Észak-Alföld Hajdú-Bihar megye – Jász-Nagykun-Szolnok megye – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Dél-Alföld Bács-kiskun megye – Békés megye – Csongrád-Csanád megye

Gyerekbarát kirándulások 2.