Előfizetési akció – AJÁNDÉK Sába testápoló

Legyél előfizetőnk most és ajándékba adunk egy Sába Derm Testápoló és hidratáló arcápolót.

A HelloBaby 2023. június-júliusi lapszámát és a Sába Derm Testápoló és hidratáló arcápolót az általad kiválasztott szállítási móddal küldjük el. 

A többi lapszámot pedig postaládádba kézbesítjük, a postaköltséget az ár tartalmazza!

Sába Derm Testápoló és hidratáló arcápoló 250 ml: Hipoallergén, normál és problémás bőrre. Bőrtápláló összetevőkkel, mint szőlőmagolaj, repce olaj, glicerin, allantoin, E-vitamin, B5-provitamin. Minden vízzel való érintkezés után, úszás, fürdés, tusolás, kézmosás, segítheti a bőr gyorsabb regenerálódását és megelőzheti a kiszáradását.

 

 

Készleten

Szállítási idő:1-2 munkanap

8 340 Ft

Babát tervezők, babát várók és gyermeket nevelő szülők magazinja.

A HelloBaby magazin azokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról.
Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz, gyermekneveléshez. A HelloBaby közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak. Megjelenik kéthavonta.

Sába Derm Testápoló és hidratáló arcápoló 250 ml

Hipoallergén, normál és problémás bőrre. Bőrtápláló összetevőkkel, mint szőlőmagolaj, repce olaj, glicerin, allantoin, E-vitamin, B5-provitamin. Minden vízzel való érintkezés után, úszás, fürdés, tusolás, kézmosás, segítheti a bőr gyorsabb regenerálódását és megelőzheti a kiszáradását.