Előfizetés + Gyerekbarát kirándulások 2. – AJÁNDÉK Bioderma naptej

HelloBaby magazin éves előfizetés + Gyerekbarát kirándulások 2. együttes vásárlásakor egy Bioderma Photoderm Pediatrics LAIT SPF50+ 200ml gyermek naptejet* küldünk ajándékba.

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

HelloBaby magazin éves előfizetés: 2023. június-július lapszámától indul, amennyiben ezt a lapszámot már megvásároltad, a megjegyzés rovatban írd meg részünkre, melyik lapszámtól induljon előfizetésed. A további lapszámokat postán küldjük részedre, a postaköltséget az ár tartalmazza.

Gyerekbarát kirándulások 2. rész: Ez a könyv korábbi, nagy sikert aratott Gyerekbarát kirándulások 1. kiadványunk folytatása. Ez alkalommal 250 tippet adunk közös családi kirándulásokhoz, méghozzá teljesen újakat. Ebben az összeállításban főként a tavasztól őszig tartó időszakra válogattunk ajánlatokat.

Bioderma Photoderm Pediatrics LAIT SPF50+ 200ml Naptej: Ajánlott gyermekek számára 12 hónapos kortól – Arcra és testre – Nem ragad – Nem zsíros – Láthatatlan – Ellenálló – 8 órás hidratáló hatás – Illatanyagot nem tartalmaz – Nagyon jó szem- és bőrtolerancia – Atópiás bőrre is alkalmas.

*Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Kuponkód nem érvényesíthető a termékre!

 

Készleten

Szállítási idő:1-2 munkanap

12 330 Ft

Gyerekbarát kirándulások 2. – 250 ÚJ tipp

 

Ebben az összeállításban főként a tavasztól őszig tartó időszakra válogattunk ajánlatokat, melyeket a jobb eligazodás érdekében ismét régiónként mutatunk be. Tartalomjegyzékünk mellett település szerinti, betűrendes mutatót is közlünk. A leírások után található ikonok jelzik, van-e étkezési lehetőség mosdó, játszótér, parkoló az adott helyen vagy könnyen elérhető távolságban, lehet-e közlekedni babakocsival, és vihetünk-e kutyát.

Jó kirándulást, kellemes időtöltést kívánunk az egész családnak!

Tartalom

Budapest
Nyugat Dunántúl: Győr-Moson-Sopron megye – Vas megye – Zala megye
Közép-Dunántúl: Komárom-Esztergom megye – Veszprém megye – Fejér megye
Dél-Dunántúl: Baranya megye – Somogy megye – Tolna megye
Balaton: Északi part – Déli part
Közép-Magyarország: Pest megye 
Észak Magyarország: Borsod-Abaúj-Zemplén megye – Heves megye – Nógrád megye
Észak-Alföld: Hajdú-Bihar megye – Jász-Nagykun-Szolnok megye – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Dél-Alföld: Bács-kiskun megye – Békés megye – Csongrád-Csanád megye


HelloBaby magazin – Babát tervezők, babát várók és gyermeket nevelő szülők magazinja

A HelloBaby magazin azokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, a babázásról.
Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz, a gyermekneveléshez. A HelloBaby közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak. HelloBaby magazin évi 6 lapszám, megjelenik két havonta. A lapszámokat postán küldjük részedre, a postaköltséget az ár tartalmazza.


*Bioderma Photoderm Pediatrics LAIT SPF50+ 200ml Naptej gyermekeknek

Ajánlott gyermekek számára 12 hónapos kortól – Arcra és testre – Nem ragad – Nem zsíros – Láthatatlan – Ellenálló – 8 órás hidratáló hatás – Illatanyagot nem tartalmaz – Nagyon jó szem- és bőrtolerancia – Atópiás bőrre is alkalmas.

Sun Barrier csúcstechnológiás fényvédelem, amely megerősíti a gyermekek napsugárzásnak kitett érzékeny bőrének saját védekezőképességét.  

Bőrgyógyászok által ajánlott. A csecsemőket és kisgyermekeket tartsd távol a naptól. Bátorítsd gyermeked védőruházat viselésére, és alkalmazd a terméket fedetlen területeken. A túlzott napozás károsíthatja az egészséget. Ne tartózkodjon túl sokáig a napon.

Ajánlott gyermekek számára 12 hónapos kortól – Arcra és testre – Nem ragad – Nem zsíros – Láthatatlan – Ellenálló – 8 órás hidratáló hatás – Illatanyagot nem tartalmaz – Nagyon jó szem- és bőrtolerancia – Atópiás bőrre is alkalmas

Sun Barrier csúcstechnológiás fényvédelem, amely megerősíti a gyermekek napsugárzásnak kitett érzékeny bőrének saját védekezőképességét.  

Bőrgyógyászok által ajánlott. A csecsemőket és kisgyermekeket tartsd távol a naptól. Bátorítsd gyermeked védőruházat viselésére, és alkalmazd a terméket fedetlen területeken. A túlzott napozás károsíthatja az egészséget. Ne tartózkodjon túl sokáig a napon.