-50%

Babanapló várandósoknak – AJÁNDÉK Mami Info

Babanapló-várandósoknak könyvünket most 50% kedvezménnyel tudod megvásárolni, mert már csak szépséghibás példányok maradtak.
A könyv mellé most ajándékba adjuk Mami Info kiadványunkat, melyben minden információt megtalálsz a babatervezéstől egészen a gyermek 6 éves koráig.

Ha babát vársz, akkor Neked készítettük a Babanaplót!

 

 

Mami Info: Hasznos információk röviden, látványosan, egy helyen babatervezéstől egészen a gyermek 6 éves koráig

 

 

Készleten

Szállítási idő:1-2 munkanap


1 995 Ft

Megjelenés: 2014

Maradandó emléket állíthatsz össze magatok és a születendő kisbaba számára: feljegyzések, érzések, nagy pillanatok, fotók az egyre terebélyesedő pocakról!

Ez a napló egy kicsit rólad is szól, az életednek arról az időszakáról, amikor gyermeket vártál.

A Babanaplóban helyet kaphatnak a családtagok megjegyzései, az ismerősök legviccesebb reakciói. Készíthetsz családfát, naplót vezethetsz, megörökítheted ennek a felejthetetlen kilenc hónapnak minden fontosabb pillanatát, érzését. Közben pedig a Babanapló hasznos segítőtársaddá válhat:
védőnő, szoptatási tanácsadó szakértőnk segítségével nyomon követheted, mekkora a magzat, hogyan érdemes táplálkoznod, milyen vizsgálatokra számíthatsz, milyen kétségekkel küzdenek vagy épp minek örülnek mások.

Vajon Te is hasonlóan érzel az anyasággal kapcsolatban?
Vagy előre tartasz az ügyintézésektől, nem igazodsz el a juttatások dzsungelben?

Összegyűjtöttük neked, mit, mikor, hol és hogyan intézhetsz el. Segítséget kapsz a névválasztáshoz, a kelengyelista és a szülési terv összeállításához, sőt, még a szoptatás sikeres megkezdéséhez is minden fontos információt megtalálsz az utolsó oldalon.

Milyen jó lesz két-három évtized múlva újra átlapozni, olvasgatni, talán az időközben felcseperedett „babával”, aki már maga is babát vár, és összevetheti a tapasztalatokat, vizsgálatokat.