A baba első éve

Minden információ egy helyen az újszülöttkortól egészen 1 éves korig.

 
1 db kiadvány postázási költsége 690 Ft
 

4 990 Ft

A BABA ELSŐ ÉVE
Terjedelem: 190 oldal

Amikor megszületik a baba és ismerkedni kezd a világgal, sok-sok tanulnivaló és sok-sok kaland várja. De a szüleinek is rengeteg tanulnivalójuk lehet új szerepükkel kapcsolatban, különösen ha ezen a téren még kevéssé tapasztaltak.

Nekik és családtagjaiknak állítottuk össze könyvünket, amely 4 fő életszakaszra bontva, jól tagoltan tartalmazza mindazokat az információkat, amelyekre a kisbabát nevelőknek az újszülöttkortól egészen 1 éves korig szükségük lehet: táplálás, gondozás, védőoltások, fejlődési szakaszok, szabadidős tevékenység, továbbá rekreáció és hasznos tanfolyamok szülőknek.

Tartalomból:

Születés után: ez a fejezet az első órák és napok eseményeit, teendőit veszi sorra, a kórházi tartózkodás végéig;

Újszülöttkor: az első hónap – a baba otthoni ellátásának kezdeteihez ad tájékoztatást és praktikus tanácsokat;

1-6 hónapos kor: összefoglalja mindazt, ami fontos lehet a baba ellátásához  féléves koráig, egészség- és szabadidős tippekkel kiegészítve;

6-12 hónapos kor: következetesen kíséri tovább a baba fejlődésének állomásait az első lépésekig, a beszédfejlődés bemutatásáig, kitér a hozzátáplálásra, továbbá gyakorlatban is jól alkalmazható szempontokat ad a szokásrend kialakításához, a baba neveléséhez.

Egyes témákra (például: táplálás, altatás, testápolás, fizikai változások) többször is visszatér a könyv, az aktuális életkori sajátosságok figyelembevételével. Legvégül pedig egy részletes tárgymutató is helyet kapott benne, a speciális témák keresésének megkönnyítéséhez.