2021. október-november

795 Ft

Babát tervezők, babát várók és gyermeket nevelő szülők magazinja.

A HelloBaby! magazin azokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról.
Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat, adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz, gyermekneveléshez. A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak. Megjelenik kéthavonta.

Lapozz bele:

Elérhetőség: raktáron

Hasznos olvasnivalót ígér pozitív családtervezésről szóló cikkünk, de körüljárjuk a babatervezés és veszteségfeldolgozás fontos kérdéseit is, továbbá szót ejtünk az álterhességről.

Személyes történeteket osztunk meg gyakorló anyáktól a babatervezés és családdá válás tapasztalatairól, a gyermekágyas időszakról, az örökbefogadás szépségeiről és nehézségeiről, és arról is, milyen az, amikor egy nagycsaládra vágyó, nem mindennapi anya mind az öt gyermekét császármetszéssel hozza a világra.

Beszélünk a szüléstervről, de olyan megoldandó gondokról is, amelyek a várandósság, illetve a szülés következtében alakulhatnak ki: a terhességi cukorbetegségről, a striák kialakulásának megelőzéséről és a gyakori kismedencei szervsüllyedésről.

Megmutatjuk, miért annyira fontos a nyaki redő vizsgálata, és hogy hogyan működhet babáknál az online gyógytorna. Kitérünk arra is, hogy miként figyelhetünk a fenntarthatóság,  a környezettudatosság szempontjaira a családon belül, hogy mik lehetnek a matematikai képességek zavarának korai előjelei és hogy mit kell tudnia egy kisgyermeknek óvodakezdéskor.

A Nagy játéktesztben egyebek között a kicsik kedvenc játékait és a szülők játékválasztási szempontjait foglaltuk össze, rengeteg érdekes adatot feldolgozva.

Ismét újabb remek babarecepteket kínálunk a ManóMenüben és őszi játéktippeket az ÖtletTárban. Babák a világ körül című sorozatunk mostani állomása: Japán.

Lapozz bele:

LÉGY TE IS ELŐFIZETŐNK!