2021. június-július

795 Ft

Babát tervezők, babát várók és gyermeket nevelő szülők magazinja.

A HelloBaby! magazin azokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról.
Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat, adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz, gyermekneveléshez. A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak. Megjelenik kéthavonta.

Lapozz bele:

 

Elérhetőség: raktáron

Tesztrovatunkban ezúttal a nedves baba-törlőkendőket vizsgáltuk meg, több mint 500 szülő véleményét összegyűjtve.

Megint vannak remek ManóMenü-recepjeink, bemutatunk egy újabb mesét a Ne félj mesék sorozatból.

Világ körüli babalátogatásainkat ez alkalommal Norvégiában folytatjuk.

Mivel a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos témák (sajnos) még mindig aktuálisak: ezekkel is foglalkozunk; a babát tervezőket és a babát várókat érintő legfontosabb kérdéseket járjuk körbe a védőoltásokkal kapcsolatban.

Megmutatjuk továbbá, hogy miként hat a dohányzás a termékenységre, hogy mely életkorban milyenek lehetnek a megtermékenyülés esélyei, és hogy melyek azok a várandóssági tünetek, amelyek jelentkezésekor tanácsos orvoshoz fordulni.

Személyes történeteket is megosztunk olvasóinkkal. Nikiét, aki a Covid-járvány kellős közepén szült, Eszterét, aki rákbetegség után vált boldog családanyává, és Anikóét, akinek kisfiát már a kórházban is csodababaként emlegették.

Hasznos ismereteket adunk az anya–magzat kapcsolatanalízisről, szakértőt kérdeztünk – egyebek között – a sokakat érintő gátmetszésről, a gyermekkori ételallergiákról.

Elmondjuk, miért lehet jó választás kiránduláskor, utazáskor a babahordozó, és hogy milyen gyakori kerti növényektől érdemes távol tartanunk kisgyermekünket.

Szót ejtünk arról is, van-e mód az önmegvalósításra a szülői szerep ellátása mellett, és hogyan. Annyit máris elárulhatunk: igen, van – és ennek fontos része lehet a feltöltődésre szánt énidő, amit például nyugalmas olvasással tölthetünk.

Kívánunk elegendő időt ehhez is, és persze nagyon szép nyarat!

Lapozz bele:

LÉGY TE IS ELŐFIZETŐNK!