2021. február-március

795 Ft

Babát tervezők, babát várók és gyermeket nevelő szülők magazinja.

A HelloBaby! magazin azokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról.
Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat, adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz, gyermekneveléshez. A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak. Megjelenik kéthavonta.

Lapozz bele:

Elérhetőség: raktáron

2021. évi első lapszámunkban ismét sok érdekességgel készültünk a babát tervezők, valamint a kezdő és a tapasztalt, a babás és a kisgyermekes szülők, családok részére.

Mindenekelőtt: egy új, igazán mesés, 6 részes sorozatot indítunk Galgóczi Dóra történeteivel, amelyek a gyermekkori félelmek feloldásában segíthetnek. A mesék magazinunkból kivághatók és összegyűjthetők.

Ismét remek babarecepteket közlünk csodaszép ételfotókkal Ambrus Éva válogatásában, a ManóMenü jóvoltából.

Mivel a járványhelyzet sajnos, még mindig fennáll, így témaként több helyen is felbukkan: írunk arról, milyen a COVID idején a babavárás, milyen az, amikor a vírus a családban is megjelenik – de szót ejtünk arról is, hogy miféle nem várt pozitív (!) hatást indított el a születések terén a karantén.

Aktuális témáink között szerepel a tudatos babatervezés, a babát tervezők számára is ajánlható Aviva-módszer ismertetése, a fogamzásgátlás utáni babatervezéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók összefoglalása és a terhességi tesztek működésének bemutatása.

Cikkeinkből kiderül, mire fontos ügyelni várandósként a testápolás, a szépségápolás terén, hogy mire kell odafigyelniük a vegetáriánus kismamáknak, és hogy kiket fenyeget leginkább a koraszülés veszélye.

A Babák a világ körül című sorozatunk most egészen Új-Zélandig kalauzol.

Akad olvasnivaló lapunkban arról, hogy milyen reflexekkel jön világra az újszülött, hogy hogyan fejlődik a kicsik ábrázolókészsége, hogy mik lehetnek a tanulási nehézségek korai jelei, hogy hogyan hatnak a legkisebbekre az elektromos kütyük, és arról is, hogyan tölti a napjait egy utazni szenvedélyesen szerető család, amikor épp nem utazhat.

Kitérünk arra, miként teremthető meg lelkiismeret-furdalás nélkül az anyai énidő, és arra is, hogyan válhatunk jó apává, jó szülővé.

Nem utolsósorban pedig: egy interjúban közelebbről is megismerhetjük a HelloBaby! Gyermekbetegségek című kiadványának lektorát, dr. Bérczes Rita csecsemő- és gyermekgyógyászt, aki emellett háromgyermekes, gyakorló édesanya.

Lapozz bele: