2021. augusztus-szeptember

795 Ft

Babát tervezők, babát várók és gyermeket nevelő szülők magazinja.

A HelloBaby! magazin azokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról.
Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat, adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz, gyermekneveléshez. A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak. Megjelenik kéthavonta.

Lapozz bele:

 

Elérhetőség: raktáron

Leírás

Még nincs késő a meleg évszakok utolsó heteinek kihasználásához – reméljük, lesz idő egy kis pihenésre a családdal, a babával, amibe a HelloBaby! lapozgatása is jól beleférhet.

Ebben a lapszámban újabb tesztünk, a Nagy meseteszt eredményeit mutatjuk be, mely sokat elárul a családokra jellemző mesélési szokásokról, a kicsik kedvenc meséiről és meseíróiról.

Friss babareceptekkel jelentkezik a ManóMenü, új kreatív ötletekkel az ÖtletTár, és megint izgalmas helyszínre kalauzol Babák a világ körül című sorozatunk: ezúttal Luxemburgba látogatunk.

A nyári aktualitások mellett – bőrápolás és napvédelem várandósan; strandolás babával; védekezés a nyári betegségek ellen, családi nyaralás – évszakfüggetlen témákkal is készültünk.

Szót ejtünk arról, milyen lehet a gyermekvállalás házassággal és anélkül, beszélünk a tudatos családtervezésről, és arról is, hogyan lehet felkészülni az örökbefogadásra.

Elmondjuk, miben segíthet a kismamáknak a kinezio tape, milyen a praktikus ruhatár babaváráskor, közreadunk egy újabb izgalmas szüléstörténetet.

Beszélünk a textilpelenka-használat előnyeiről, használatának módjáról, a pelenkadermatitisz kezeléséről.

Szakértők véleményét mutatjuk be az alkartámasz szerepéről a mozgásfejlődésben, mely sokkal fontosabb, mint hinnénk, valamint a szenzoros feldolgozási zavar jeleiről és kezelési lehetőségeiről.

Bőven lenne még mit sorolni – de maradjon egy kis meglepetés is! Reméljük, minden szülő és nagyszülő talál magazinunkban hasznos és igazán kedvére való olvasnivalókat.

Lapozz bele:

 

 

LÉGY TE IS ELŐFIZETŐNK!