2021. április-május

795 Ft

Babát tervezők, babát várók és gyermeket nevelő szülők magazinja.

A HelloBaby! magazin azokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról.
Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat, adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz, gyermekneveléshez. A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak. Megjelenik kéthavonta.

Lapozz bele:

Elérhetőség: raktáron

Leírás

Végre itt az igazi tavasz, amit nagy csokornyi színes, aktuális és izgalmas „babás” témával köszöntünk!

Új, most induló sorozatunkban elkészítettük a HelloBaby! Nagy Pelustesztjét. Ebben olvasóink tapasztalatait foglaltuk össze a pelenkaválasztás szempontjairól és arról, mennyire váltak be náluk az egyes pelenkatermékek.

Folytatjuk a legutóbbi lapszámunkban indított Ne félj mesék sorozatot, sőt egy interjúban be is mutatjuk a szerzőt, Galgóczi Dórát. Mindemellett gyermekpszichológussal beszélgetünk arról, oldhatják-e a a mesék a kicsik szorongását.

Megmutatjuk azt is, mire jó az ovulációs mikroszkóp; elmondjuk, mikor és milyen esetben indokolt a genetikai tanácsadás, illetve a lombikbébi-program.

Megosztjuk olyan kismamák történeteit, akik a járvány időszakában várták, illetve szülték meg babájukat, szakembereket kérdezünk a maszkviselés babákra gyakorolt pszichés és beszédfejlődési következményeiről. Foglalkozunk a koronavírus-fertőzés gyermekeknél tapasztalható utóhatásaival, de a fogadott orvosokkal kapcsolatos szabályok változásával is.

A Babák a világ körül című sorozatunkkal Svédországba látogatunk.

Ajánlunk kulturális újdonságokat, babás kirándulási lehetőségeket, virágos tavaszi sétákat.

Nem maradhatnak el Ambrus Éva kiváló recepjei a ManóMenütől; ismét válogatunk Sárosdi Virág remek képességfejlesztő, kreativitást ösztönző ötleteiből, és még további meglepetéseket is tartogatunk olvasóink számára.

Jó olvasást, hasznos és kellemes időtöltést, derűs áprilist és májust kívánunk!

Lapozz bele:

LÉGY TE IS ELŐFIZETŐNK!