2020. október-november

795 Ft

A HelloBaby! magazin azokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról.
Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat, adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz, gyermekneveléshez. A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak. Megjelenik kéthavonta.

Lapozz bele:

Elérhetőség: raktáron

Leírás

Október-novemberi lapszámunkban demográfus szakértőnk a gyermekvállalási kedv hazai trendjeibe ad betekintést, pszichológus szakértőnk ugyanezt a kérdést a lelki háttér feltárásával közelíti meg.

„Első kézből” közöljük két édesapa gondolatait arról, hogyan hathat a gyermekvállalás a párkapcsolatra, és hogyan lehet hosszú évek után is romantikát csenni bele

Bemutatjuk a várandósság alatt jelentkező gyakori tüneteket, valamint azt is, hogyan segíthet a jóga a szülésre való felkészülésben.

Kitérünk egy sokakat érintő, szomorú témára: a vetélésre és lelki utóhatásaira.

Világ körüli babalátogatásaink során most Krisztina mutatja be toszkánai családját.

Mindemellett tippeket adunk a szoptatáshoz, tanácsokat az őszi betegségek elleni védekezéshez, és bemutatunk egy különleges gyermek-mozgásfejlesztő módszert.

Foglalkozunk a szülés utáni regenerálódással, az egykék pszichológiájával, a munka világába való visszatéréssel, kisgyermek és kutya kapcsolatával – ám ez a felsorolás még mindig messze nem teljes!

Aki többet szeretne tudni, lapozza fel magazinunkat!

Lapozz bele: