2020. június-július

795 Ft

A HelloBaby! magazin azokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról.
Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat, adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz, gyermekneveléshez. A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak.

Megjelenik kéthavonta.

Elérhetőség: raktáron

Leírás

Lapozz bele:

Babatervezés rovatunkban most Magyarország első juice-terapeutája mondja el, miért lehet hasznos a hidegen préselt levek rendszeres fogyasztása azok számára is, akik babavállalásra készülnek. Megírtuk azt is, hogyan lehet ráhangolódni az anyai szerepre, hogyan alakulhat a családban a gyermekek számának tervezése, továbbá bemutatjuk egy eredményes inszemináció erő adó történetét.

Másodikra sikerült – egy eredményes inszemináció története Mindannyian kerülhetünk olyan élethelyzetbe, amikor csak az elszántságunk vihet minket tovább – legyen szó egy sportkarrier lezárásáról, egy párkapcsolat megszakadásáról vagy épp arról, hogy nem akar megérkezni a várva várt gyermek. Dórinak mindháromból kijutott, de sosem adta fel.

Babavárás rovatunkban szót ejtünk a váratlan várandósság örömeiről és nehézségeiről, a szülésfelkészítés előnyeiről, a szoptatósarok optimális kialakításáról, és olyan tabunak számító témáról is, mint a várandósság idején sokaknak gondot okozó hüvelyfolyás.

Várandósság – váratlanul A terhességeknek csak egy részéről mondható el, hogy kifejezetten tervezik a párok. Jó részük váratlan eseményként következik be. Mit érdemes ilyenkor végiggondolni, és kitől lehet segítséget kérni?

Itt a baba rovatunk ezúttal Dániába vezet, majd egy otthon szülés történetét is megosztja az olvasóval, emellett a baba fogzásáról, hozzátáplálásáról, és a csecsemőkori kólikáról is információkkal szolgál.

Babák a világ körül – Dánia Interjúsorozatunk újabb részében Európa északi csücskében maradunk, hogy még ha csak egy parányi időre is, de bepillantást nyerhessünk a dán boldogság titkába – Kinga, Nándi és gyermekeik történetén keresztül.

Kicsikkel az élet rovatunk a vízbiztonság megteremtéséhez ad támpontot, sokféle jó tanáccsal szolgál ahhoz, hogy a baba számára is kellemesen teljenek a napsütötte, strandolós hónapok, valamint kitér a lisztérzékenység és a laktózintolerancia fontos kérdéseire is.

Így válhat a víz a gyermek jó barátjává A magzatvízben biztonságban, paradicsomi harmóniában kezdtük az életünket. Ilyen előzmények után az lenne természetes, ha minden gyerek és felnőtt szeretné a vizet. De mégis vannak, akik nem kedvelik, félnek tőle. Hogyan lehet ezen változtatni, és miként alakítható ki a kicsiknél a vízbiztonság?

Csípős hónapok – hogyan védhetjük a babát a rovarok ellen? Nyaranta mindannyian közelebb kerülünk a természethez, ám szabadtéri programjainkban a rovarok is szívesen részt vesznek. Milyen veszéllyel járhat, ha egyik-másik megcsípi a babát, és mit tehetünk, hogy ez lehetőleg minél ritkábban következzen be?

Család születik című rovatunkban pszichológus szakértőink foglalták össze, hogyan hat a családokra az összezártság, és hogy miért fontos közös nevezőre jutni a gyermeknevelési kérdésekben. De olyan izgalmas témáknak is helyet adtunk, mint a családi csapatépítés és a kispapa-coaching.

Családi csapatépítés Napjainkban megszokott, hogy a cégek csapatépítő tréningekkel erősítik a dolgozók összetartozás-érzését. Ez jól jönne a családon belül is, nem? A gyerekek élvezik a mókát, és ti is jól fogjátok érezni magatokat. Próbáljátok ki!

ÖtletTár kreatív megoldásokkal – most például a levendulagyurma és a házi buborékfújó készítését mutatjuk be. A HelloBaby! más szívesen ajánlott kedvenceiből is bőven lehet válogatni. Jó olvasást!