2020. február-március

795 Ft

A HelloBaby! magazin azokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról.
Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat, adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz, gyermekneveléshez. A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak.

Megjelenik kéthavonta.

Elérhetőség: raktáron

Lapozz bele:

A HelloBaby! magazin sok évvel ezelőtt azért jött létre, hogy azoknak a pároknak segítsen információkkal, sorstársak történeteivel, akik termékenységi problémákkal küzdenek.

A lombikosok közösségének teremtett egyedülálló fórumot és tájékozódási lehetőséget. Azóta sokat változott a magazin, jelentősen bővült a tartalom, de a családtervezéssel kapcsolatos nehézségek továbbra is legfontosabb témáink közé tartoznak.

Tartalomból:

  • 5 évvel ezelőtt osztotta meg velünk megható történetét Viktória. A kilencedik lombik-beavatkozás során fogant meg kisfiúk. A mostani lapszámban kiderül, hogy a kistesó zökkenőmentesen érkezett-e.
  • Örökbefogadásról őszintén cikkünkből megtudhatod, hol, hogyan, milyen feltételekkel tudjátok elindítani ezt a csodálatos folyamatot.
  • Babák a világ körül rovatunkban most Ausztráliába kalauzolunk el Benneteket. Betekinthettek az ottani kismama életbe, szülési utáni ellátásba, a babával töltött mindennapokba és meglepő szokásokba is.
  • Vége van a szoptatásnak! Merre tovább? Erre a kérdésre adunk hasznos ötleteket.
  • Pásztohy Pankát minden kisgyerekes család ismeri gyönyörű mesekönyveinek, illusztrációinak köszönhetően. Nagylánya 18 éves, kislánya 6 hónapos. Izgalmas témákról beszélgettünk vele.
  • Nem eszik a gyerek! Mi lehet a háttérben? Vedd fontolóra javaslatainkat, ha benneteket is érint a téma!
  • Hétvégi programajánlónk Veszprémbe kalauzol benneteket. Ez a város ideális kisgyerekes családok számára: az Állatkert, a kényelmesen bejárható belváros, a Vár izgalmas helyszíne, a patakkal, völgyekkel tarkított táj csábító egy kellemes hétvégére.