2020. december – 2021. január

795 Ft

Babát tervezők, babát várók és gyermeket nevelő szülők magazinja.

A HelloBaby! magazin azokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról.
Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat, adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz, gyermekneveléshez. A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak. Megjelenik kéthavonta.

Lapozz bele:

 

Elérhetőség: raktáron

Vajon jöhet-e szép karácsony ebben a járványos időszakban és követheti-e reményteljes új esztendő?

Biztosan sok minden másként alakul, mint egyébként, de ha csak egy mód van rá, töltsük tartalmasan a mostani nehéz időszakot – hiszen ez is az életünk egy része. Ne hagyjuk veszni a mindennapok apró örömeit. Beszélgessünk, hallgassunk zenét, nézzünk meg egy jó filmet vagy olvassunk, lapozgassuk kedvünkre kedvenc magazinunkat.

A HelloBaby! ezúttal is izgalmas tartalmat kínál. – Mikor állunk készen arra, hogy szülővé váljunk? Hogyan ismerhetjük fel az ovulációt? Mi a mióma és mit kell tudni róla? Hogyan készülhetünk a babavárásra női jógával?

Lapunkból kiderül, mit árul el a babáról az ultrahang-vizsgálat és hogy mit érdemes tudnunk a magzatvédő vitaminokról. Egy „szédülős várandósság” sikertörténetét is közreadjuk.

Babák a világ körül című sorozatunk most Észtországba vezet.

De bemutatunk egy praktikus kelengyelistát is téli babáknak, kitérünk arra, hogy mi a teendő az éjjeli babasírás idején, hogy mire fontos figyelni a COVID-veszély miatt, és hogy létezhet-e csecsemő pelenka nélkül. Elmeséljük, hogyan érkezik meg egy igazi „szivárványbaba”.

Emellett remek ünnepi babareceptekkel készültünk, továbbá elmondjuk, miként lehet biztonságos a karácsony kicsi gyermekekkel és mit is jelent a melegszívű fegyelmezés. Gyakorló kisgyermekes szülők is megosztják tapasztalataikat olvasóinkkal arról, hogy ők hogyan szokták széppé, hangulatossá varázsolni az ünnepeket.

A későbbi időszakra is gondolva, munkapszichológus szakértőnket arra kértük, írja meg: hogyan lehet zökkenőmentes  a visszatérés a munka világába babázás után?

Ráadásul még mindezeken kívül is akadnak érdekes témák a HelloBaby! legújabb lapszámában, érdemes tehát kézbe venni. Mi pedig bizakodással, szeretettel nyújtjuk át – az ideinél sokkal-sokkal derűsebb új évet és jó egészséget kívánva.

Aki többet szeretne tudni, lapozza fel magazinunkat!

Lapozz bele: