Olvasd el digitálisan – 2020. augusztus-szeptember

Tedd a kosaradba ezt terméket és mi küldjük a megadott e-mail címre a linket, ahol elolvashatod a HelloBaby magazint.

Ft

Lapszámunkból kiderül, hogyan lehet felkészülni a család bővülésére, a gyermek születésére, ami óriási változásokat hoz, a párkapcsolatot is átformálja, még azoknál is, akikhez nem először érkezik baba.

Bemutatjuk a gyermekre vágyó nők egyik „ellenségét”, az endometriózist, valamint a babavárás néhány gyakori, nem kívánt kísérőjét – a fogászati problémákat, a derékfájást és a vizesedést –, támpontokat adva ezek felismeréséhez, a megelőzéshez és a kezeléshez.

De foglalkozunk azzal is, hogyan ajánlott várandósan utazni, és miként érdemes kisbabával autózni.

Babák a világ körül sorozatunkkal Finnországba, Lappföldre, Franciska és Jolu családjához látogatunk el.

Egy tapasztalt diabetikust arról kérdeztünk, mit fogyaszthatnak a babák a kedvelt nyári csemegék közül.

Tippeket adunk ahhoz, hogyan nyaralhat zökkenőmentesen, jó hangulatban a család, és ahhoz is, hová érdemes babás kirándulásokat szervezni.

Szakértők bevonásával utánajártunk annak, valóban jót tesz-e a kicsiknek a babaúszás. A gyakori érveknek és ellenérveknek egyaránt teret adtunk.

Mivel ősszel sok kisgyermek kerülhet bölcsődébe, óvodába, kitértünk a gyermekközösségbe való beszoktatás kérdéseire. Ismertetjük a gyermeknevelés egyik hasznos eszközét, a Gordon-módszert is – érdemes megismerkedni vele!

Egy esetbemutatáson, Bence történetén keresztül szót ejtünk a Katona-féle neurohabilitációs tréningről, melynek pozitív hatásai már sok kisbaba és szülő életét könnyítették meg.

Azokat, akik kettőnél több gyermeket nevelnek, elismerő megjegyzések, csodálkozás vagy épp fejcsóváló hitetlenkedés, egymásnak ellentmondó vélemények és ítéletek kísérik.

Most két nagycsaládos édesanya segítségével mondjuk el, miért más (és miért jó) nagycsaládosnak lenni.

Végül pedig: bemutatunk egy igazán kreatív és találékony nagymamát, aki különleges távkapcsolatot tart fenn külföldön élő kisunokáival: hétről hétre saját bábelőadással készül a virtuális találkozásokra.