2020. április-május

795 Ft

A HelloBaby! magazin azokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról.
Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat, adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz, gyermekneveléshez. A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak.

Megjelenik kéthavonta.

Elérhetőség: raktáron

Lapozz bele:

A HelloBaby! magazin sok évvel ezelőtt azért jött létre, hogy azoknak a pároknak segítsen információkkal, sorstársak történeteivel, akik termékenységi problémákkal küzdenek.

A lombikosok közösségének teremtett egyedülálló fórumot és tájékozódási lehetőséget. Azóta sokat változott a magazin, jelentősen bővült a tartalom, de a családtervezéssel kapcsolatos nehézségek továbbra is legfontosabb témáink közé tartoznak.

Tartalomból:

Babatervezés rovatban bemutatjuk, mire jó a családtervezési tanácsadás, hírt adunk arról, milyen életkori trendek uralkodnak a babavállalásban, és elmondjuk, hogyan választhat valaki olyan nevet a gyermekének, amely nem szerepel az anyakönyvezhető nevek hivatalos listáján.

Babavárás rovat egyebek között a magzattal való kommunikáció titkaiba vezeti be az olvasót. Gyógytornász szerzőnk, aki maga is épp babát (sőt: babákat) vár, a kismamáknak ajánlott mozgásformákat mutatja be. A további cikkekből az is kiderül, hogyan kerülhető el a fészekrakási láz, és hogy melyek azok a beszerzendő babaholmik, amelyeknek tényleg hasznát is vehetjük.

Itt a baba: A baba érkezése csodálatos élmény – lehet. Hogy hogyan válhat igazán örömtelivé a szülés, arról négygyermekes édesanyaként is sok tapasztalatot szerzett szülész-nőgyógyász szakértőnk beszélt.
Világ körüli babás barangolásunkat ezúttal a csodálatos Izlandon folytattuk, ahol egy fiatal magyar szülőpár kalauzolt minket.

„Boldog vagyok, hogy nem adtam fel!” – ezt a vallomást babahordozós sikertörténeteinkből idéztük. Hogy mi mindenért érdemes megtanulni a babahordozó használatát, részletesen elmondjuk.

Kicsikkel az élet: Az ölbeli játékok nemcsak örömöt okoznak a babának, de a képességeit is fejlesztik, pozitív „mellékhatásuk” pedig a szülő-gyermek kapcsolat mélyülése. Hogyan csinálja, aki még sosem próbálta?
A szobanövények kellemesek a szemnek, közelebb hozzák a természetet, ugyanakkor ha nem ismerjük őket elég jól, akár veszélyt is jelenthetnek a picire. Vajon melyek azok, amelyekkel érdemes elővigyázatosnak lenni?

A fogak egészsége már kisgyermekkorban megalapozódhat, ezért az sem mindegy, milyenek az ilyenkor alkalmazott fogápolási szerek. Fogorvos szakértőnk minden szükséges tudnivalót megoszt ezzel kapcsolatban, és azt is elárulja, mi ne legyen a fogkrémben.

Család születik című, új rovatunkból egyebek között kiderül: „Mi kell a férfinak, ha kisgyerekes apa?”
E rovatban kapott helyet egy igazán szívszorító, küzdelmes történet is – arról a kisbabáról, aki nyolc hónapig nem mosolygott.
Egy további írásunkban pedig praktikus javaslatokat gyűjtöttünk egybe arról, mi mindent javasolt figyelembe venni, amikor egy kutyás családba baba érkezik.

Ráadásként szívesen ajánljuk az ÖtletTár kreatív megoldásait, a PiacTér újdonságait, adunk egy szó szerint „mesés” programajánlót, valamint a korai nyelvi készségfejlesztés módjaira is felhívjuk a figyelmet.