2019. október-november

795 Ft

A HelloBaby! magazin azokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról.
Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat, adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz, gyermekneveléshez. A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak.

Megjelenik kéthavonta.

Elérhetőség: raktáron

Leírás

Lapozz bele:

Magazinunkban az egyik legizgalmasabb téma, amely előbb-utóbb minden szülővel szembe jön, és… álmatlan éjszakákat okoz. Kitaláltad? Igen, a babaalvásról van szó! Akár alusztok éppen békésen, akár óránként, félóránként keltek, érdekes lehet számotokra, miért is történik mindez, és tehettek-e bármit a nyugodtabb éjszakákért? Néhány hasznos tippel mindenképp ellátunk!

Évről évre több baba születik császárral. Már negyven százalék felé közelít a császárarány. Le tudnád futni a maratont? Szakértőnk is ezt a meglepő kérdést teszi fel a téma kapcsán a hozzá forduló kismamáknak. Ha tudni szeretnéd, mi köze ennek a császárhoz, lapunkban megtalálod a válaszát is!

Világos, hogy nem jó állandóan korlátozni és tiltani. Ám az ésszerű határok segítik a gyerekek eligazodását a világban. Kíváncsi vagy, pszichológus szakértőnk miket tiltott meg anno a gyerekeinek, és mit gondol ezekről a dolgokról ma?

Ha már gondolkodtál azon, hogy jó volna vegyszermentes tisztaságot varázsolni otthon, most a konyhával és gyerekjátékokkal kapcsolatban kaphatsz szuper tippeket. Gondoltad volna, hogy még mosogatógép tablettát is lehet otthon készíteni?

Vajon mitől olyan jó a közösségi média, jelen esetben az Instagram egyik szögletében más anyákkal kapcsolatba kerülni, vállalkozást indítani, titkos álmokat megvalósítani? Interjúnkból megtudhatod!

Ajánlunk még 6 remek programot az őszi szünetre, együtt fontolgathatjuk, mennyit és mikor érdemes a gyerekekkel a halálról beszélni, lombiktörténetünkhöz egy olyan alapítvány történetével kapcsolódunk, amely az endometriózissal foglalkozik, és elkalandozunk a bölcsis beszoktatás irányába is. Babák a világ körül rovatunkban egy Kanadában élő magyar kisbabás család történetén keresztül ismerkedhetsz az ottani szokásokkal és lehetőségekkel.

És az egyre hűvösebbé váló őszi napokon talán Te is szívesen kipróbálod sütőben készülő egyszerű, egészséges és gyerekbarát ételeinket.