2019. december – 2020. január

795 Ft

A HelloBaby! magazin azokhoz szól, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról.
Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, tanácsokat, adunk a problémamentes szüléshez, szoptatáshoz és a gondos babaápoláshoz, gyermekneveléshez. A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak.

Megjelenik kéthavonta.

Elérhetőség: raktáron

Leírás

Lapozz bele:

Készüljünk együtt a karácsonyra! Többféle ötlettel is segítségedre sietünk, amivel színessé és kedvessé teheted a készülődés időszakát. Ha idén az ajándékozást kicsit másképp szeretnéd megközelíteni, neked szól az ajándékozás öt szeretetnyelvéről szóló írásunk.

Receptjeinkkel a békés, nyugodt, együtt elfogyasztott családi reggelikhez szeretnénk hozzátenni néhány emlékezetes ízt. Mindenképpen az ünnep fényét emeli, ha készülődés és maga a karácsonyi időszak minél stresszmentesebb. Ebben a gyerekeknek olvasott mesék is sokat segíthetnek, lapozd fel feltétlenül könyvajánlónkat!

Folytatjuk sorozatunkat a vegyszermentes háztartásról, most arról olvashatsz, hogyan intézheted környezetbarát módon a mosást.

Talán Te is gondolkodtál már azon, hogy a szülés emlékeit jó volna fotókkal is megerősíteni? Vagy épp ellenkezőleg, eszedbe nem jutna? Részletesen bemutatjuk, hogyan is működik ez, mit várhatsz tőle, így könnyebben eldöntheted, számodra jó választás volna-e.

Gyógypedagógus szakértőnk a mozgásfejlődés kapcsán a csecsemőkori reflexekről ír, melyek az első hónapokban még minden egészséges kisbabánál kiválthatók, ám a későbbiekben átadják helyüket az akaratlagos mozgásoknak. Nálatok is így alakult?

A téli hónapokban sajnos sok kisbabánál lángol fel az ekcéma, ezek a test szerte jelentkező, először csupán érdesebb tapintású, aztán kipirosodó, viszkető, kellemetlen foltok. Bőrgyógyász szakértőnk a kialakulás okairól és a hatékony tünetenyhítésről ír.

Kevésbé ismert, hogy a legújabb ajánlások szerint nem érdemes kisgyermekeknek köptetőket, orrcseppeket adni. De akkor hogyan segíthetjük elő gyógyulásukat így a téli szezon kellős közepén?

Megfordult már a fejedben, hogy elektromos fogkefét vásárolj? Most bemutatjuk az elérhető típusokat, teljesítményüket, és kipróbálhatod, sikerül-e ezzel ösztönöznöd az aktívabb, rendszeresebb fogmosást a családban.

Végül a Babák a világ körül címet viselő sorozatunk következő részére szeretnénk felhívni a figyelmedet, amelyben Németországba kalauzolunk.