Zöldséges tortellini leves

10-12 hónapos 60perc Közepes

Hozzávalók:

Hozzávalók négy személynek:
  • 40 dkg friss, sajttal töltött tortellini,
  • 40 dkg zöldborsó,
  • két szál szárzeller,
  • egy fehérrépa,
  • egy szál póréhagyma,
  • egy maréknyi spenótlevél,
  • egy maréknyi friss bazsalikom,
  • egy csokor petrezselyem,
  • étolaj

Elkészítés:

sajt sajtos tortellini zöldséges tortellini

Karikázd fel a megtisztított póréhagymát, és süsd át egy kissé két evőkanálnyi olajon. Szórd rá az apróra vágott szárzellert, a kis kockákra vágott, megtisztított fehérrépát és a zöldborsót. Pirítsd pár percig együtt sűrű kevergetés közben, majd öntsd fel vízzel. Sózd meg, majd ha már megpuhult benne a fehérrépa, szórd bele a tortellinit. Pár perc főzés után kész! Húzd le a tűzről, és szórd bele a megmosott, felaprított zöld leveleket, és tálalásig tartsd fedővel letakarva, hogy forró maradjon. A sajtos tortellini a babák egyik nagy kedvence, éppen az apró kezekbe való csemege! Ha a léből is adni szeretnél neki, turmixold le úgy, hogy a tortellinit kiveszed belőle.

Következő bejegyzés
  • x

    A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.