Hozzávalók:
Hozzávalók négy személynek:- 40 dkg friss, sajttal töltött tortellini,
- 40 dkg zöldborsó,
- két szál szárzeller,
- egy fehérrépa,
- egy szál póréhagyma,
- egy maréknyi spenótlevél,
- egy maréknyi friss bazsalikom,
- egy csokor petrezselyem,
- étolaj
- só
Elkészítés:
Karikázd fel a megtisztított póréhagymát, és süsd át egy kissé két evőkanálnyi olajon. Szórd rá az apróra vágott szárzellert, a kis kockákra vágott, megtisztított fehérrépát és a zöldborsót. Pirítsd pár percig együtt sűrű kevergetés közben, majd öntsd fel vízzel. Sózd meg, majd ha már megpuhult benne a fehérrépa, szórd bele a tortellinit. Pár perc főzés után kész! Húzd le a tűzről, és szórd bele a megmosott, felaprított zöld leveleket, és tálalásig tartsd fedővel letakarva, hogy forró maradjon. A sajtos tortellini a babák egyik nagy kedvence, éppen az apró kezekbe való csemege! Ha a léből is adni szeretnél neki, turmixold le úgy, hogy a tortellinit kiveszed belőle.