Krumplis- joghurtos pulykahúspép

7-8 hónapos 25perc Könnyű

Hozzávalók:

  • 15 dkg Pulykamell
  • 20 dkg Burgonya
  • 4 evőkanál Joghurt vagy kefír
  • 1 csipet Só
  • 1 teáskanál Margarin

Elkészítés:

hozzátáplálás joghurt kefír krumplipüré pép pulykahús

A pulykamellet, enyhén sós vízben odatesszük főni, a félig főtt húshoz hozzáadjuk a burgonyát és együtt puhára főzzük, majd összeturmixoljuk. Ezután hozzáadjuk a joghurtot és a margarint, majd egy csipet sóval ízesítjük.

Következő bejegyzés
  • x

    A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.