HÍRDETÉS

Korianderes mandulapástétom

12 hónap + 25perc Könnyű

Hozzávalók:

  • két bögrényi, legalább nyolc órára friss vízbe áztatott, majd lecsepegtetett mandula,
  • négy evőkanál sörélesztő pehely (bioboltokban kapható),
  • négy evőkanál olívaolaj,
  • egy kis csokor friss korianderzöld vagy petrezselyem,
  • kis kávéskanálnyi só

Elkészítés:

almond finomság kenhető koriander krém mandula recept

Miért jó és hogyan készül?

Egyhangúak és nem is túlságosan egészségesek a bolti felvágottak, amelyek nap mint nap a reggelire, tízóraira, uzsonnára és vacsorára is fogyasztott szendvicsekre kerülnek. Rengeteg adalékanyagot, ízfokozót, sót és zsírt tartalmaznak, miközben hasznos tápanyagtartalmuk meglehetősen alacsony. A tápláló, ám ennek ellenére a karcsúsodást is segítő növényi pástétomok fantasztikus ízekkel lepik meg a család apraját-nagyját. A hozzávalókat egyszerűen aprítógépbe teszed, pépesre aprítod, összekevered, és kész! Szendvicsre, pirítósra, falatkákra kenheted, vagy kínálhatod nyers zöldséghasábokhoz mártogatósnak.

Hűtőben három-négy napig állnak el.

Következő bejegyzés
  • x

    A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.