Házi túrórudi

9-10 hónapos 40perc Könnyű

Hozzávalók:

  • 250 g MIZO Túró / Vagy hasonlóan rögös állagú túró/
  • Citromhéj / kezeletlen
  • Ízlés szerint méz vagy nádcukor
  • Fél vaníliarúd kikapart magjai
  • 2 tábla jó minőségű étcsokoládé a bevonáshoz

Elkészítés:

desszert édes házi rudi Túró túró rudi

A túrót keverd össze a többi hozzávalóval, és formázd rúd alakúra ( ezt legkönnyebben frissen tartó fóliával tudod elvégezni). Tedd a fagyasztóba 1- 2 órára, majd utána két fogpiszkálót beleszúrva merítsd bele a vízgőz fölött felolvasztott csokoládéba. Ezután hűtőben szilárdítsd meg a csokirétegeket, és már fogyasztható is.

Következő bejegyzés
  • x

    A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.