Gombás pizza rukkolával

10-12 hónapos 60perc Közepes

Hozzávalók:

Tésztához:
  • 100 g kukoricaliszt
  • 30 g rizsliszt
  • ½ kanál sütőpor
  • 50 ml olaj
  • 50 ml víz
  • ½ kanál só
Töltelék:
  • 1 lilahagyma
  • 10 fej gomba
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 120 g reszelt sajt
  • 1 kanál olívaolaj
  • 50 g rukkola saláta
  • 200 ml tejföl
  • 2 tojás

Elkészítés:

gomba gombás pizza hozzátáplálás recept rukkola rukkolával tészta
  1. A liszteket, sütőport és a sót keverjük össze. Adjuk hozzá a vizet és az olajat is, majd jól dolgozzuk össze és tegyük 1 órára hűtőbe.
  2. A hagymát olajon kicsit megpirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a felaprított fokhagymát.
  3. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
  4. Egy tálba a tejfölt és a tojást keverjük össze, majd fűszerezzük meg és adjuk hozzá a sajtot is.
  5. A kész tésztát tegyük tepsibe és 10 percig süssük a kikent formákba.
  6. Ha kész öntsük bele a tölteléket, rukkolával szórjuk meg és újra süssük 20 percig.
Következő bejegyzés
  • x

    A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.