Hozzávalók:
Hozzávalók:- személyenként egy készen vásárolt torilla lap,
- egy szelet grillezett,
- natúr csirkemell
- 50 dkg kimagozott, kis kockákra vágott görögdinnye,
- két nektarin, egy kis fej lilahagyma,
- kis csokor friss koriander, salátalevelek,
- kis darabka uborka,
- egy alaposan lesúrolt lime,
- egy evőkanál olívaolaj,
- kevés só,
- mexikói fűszerkeverék
Elkészítés:
Keverd össze a feldarabolt gyümölcsöket, a kicsi kockákra vágott uborkát, a felaprított hagymát és a vékony csíkokra vágott salátát. A lime egyik felét facsard ki, és locsold a gyümölcsökre, héjából pedig reszelj rá egy keveset. A másik felének húsát kanalazd ki, és keverd azt is a salátába. Sózd meg egy picit, szórj rá némi mexikói fűszert letépkedett koriander levélkéket. Pirítsd meg egyenként egy serpenyőben mindkét oldalon a lepényeket, halmozd rá a csíkokra vágott húst és a salsát, majd félbehajtva tálald.