HÍRDETÉS

Céklapástétom

9-10 hónapos 20perc Könnyű

Hozzávalók:

  • 50 dkg héjában, sütőben puhára sütött, kisebb méretű cékla meghámozva,
  • három-négy evőkanál sörélesztőpehely,
  • négy-öt evőkanál darált dió vagy mandula,
  • három evőkanál olívaolaj,
  • egy kávéskanál őrölt koriander,
  • egy evőkanál szójaszósz,
  • egy csokor petrezselyem

Elkészítés:

cékla cékla pástétom kenhető krém zöldségpüré

Hozzávalók:

50 dkg héjában, sütőben puhára sütött, kisebb méretű cékla meghámozva, három-négy evőkanál sörélesztőpehely,négy-öt evőkanál darált dió vagy mandula, három evőkanál olívaolaj, egy kávéskanál őrölt koriander, egy evőkanál szójaszósz, egy csokor petrezselyem

Következő bejegyzés
  • x

    A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.