Anya álmait a kislánya váltja valóra

Mikor kicsi voltam, mindig arról álmodoztam hogy majd egyszer híres balett táncos leszek! Vagy szuper sportoló, esetleg énekes! Sajnos az élet úgy hoztahogy egyik tervem sem valósult meg.

Taubert Erika

Ennél sokkal fontosabb dolog történt velem: édesanya lettem.  Első gyermekem, Bálint már 22 éves, sajnos ő betegen született, hallássérült. De nagy örömünkre 2006. október 30-án megszületett Jázmin egészségesen. Gyermekeim születése után minden addigi dolog másodlagossá vált! Kitöltötték minden percemet, nem volt érdekes, ha épp kócosan ültem a reggeli kávém felett, hiszen számukra én voltam a minden!

Teltek az évek, és az én kislányom elkezdett érdeklődni a sportok iránt. Ugyanolyan álmokat dédelget, mint én. Megtanult úszni, mára már versenyekre jár, ahonnan csodás érmekkel térünk haza! 

Nemrégiben elkezdte a tornát, ahol gyorsan felzárkózott a többiekhez!

A sors tudta, mire vágytam kicsiként, és bár nekem nem volt lehetőségem ezekre a dolgokra, a lányom váltja őket valóra! Én ott állok mellettük, és támogatom őket mindenben, hiszen ez a dolgom. Ez az én sikertörténetem: látni, hogy válik valóra az álmuk.

Szebb ajándékot nem is kaphattam volna az élettől! 

Hozzászólások