Sikerült lefogynom!

A változások akkor kezdődtek bennem, amikor már belül is úgy éreztem, ez nem maradhat így tovább. Megérte a sok erőfeszítés, amit tettem, mert erősebb, öntudatosabb lettem, és most már tudom, minden lehetséges!

Törőcsikné Kadenczki Anikó írása

34 éves vagyok. 2013-ban ismerkedtem meg a párommal, akivel ugyanott dolgoztunk, csak más műszakban. Fél év múlva összeköltöztünk. Hamarosan eljutottunk oda, hogy terveztük a közös babát. 2016-ban meg is született a kislányunk. Pár hónap múlva elkezdtem fogyókúrázni, mert rettentően zavart a sok plusz kiló magamon: 103 kiló voltam 2016 decemberében!

Ekkor kezdtem az életmódváltást, és egy hónap múlva a futást és a tornát is. Az életmódváltásom abból állt, hogy semmilyen lisztes, cukros ételt nem ettem. Párolt vagy sült húsokat  fogyasztottam panír nélkül, zöldségekkel. Reggelire, vacsorára körözöttet zsírszegény túróval és natúr joghurt keverékével. Ehhez olykor abonettet ettem.

A futáson kívül Rubint Réka videóira is tornáztam, vagy csak magam összeállított gyakorlatokat végeztem, súlyzókkal is. A legnehezebb a fogyókúrás megszorítások betartása volt.  Mindent méregettem a konyhai mérlegemen, és vezettem is az adatokat a Kalóriabázis.hu oldalon.

Akkori párom és most már férjem elismerő szavai és tekintete sok erőt adott a folytatáshoz, valamint a környezetemtől is sok dicséretet kaptam – ez sok nehézségen és mélyponton átsegített.

Mivel elhatároztuk, hogy nyáron összeházasodunk, ez még több lendületet adott a fogyáshoz. Szerettem volna karcsúbb menyasszony lenni! Fél év alatt sikerült 33 kilót fogyni, 70 kiló voltam, amikor férjhez mentem. Mára már visszajött pár kiló, és a második babánkat is várjuk, de amint tudom, újra elkezdem az aktív sportot. Mert tapasztaltam, hogy semmi sem lehetetlen!

Hozzászólások