Boldoggá tesz, hogy anya lehetek!

Egy csodálatos álom, ami ma már a valóság. Épp a kiságyában alszik, amíg én megírom a közös sikertörténetünket neki címezve.

Oláh Lily írása

“Lassan tizenegy hónapja, hogy megtudtam, hogy érkezel. Már akkor nagy boldogságot hoztál az életembe, de nem gondoltam volna, hogy az a boldogság még nem a csúcs. Kilenc hónapig hordtalak a szívem alatt, vigyáztam rád. Minden nap minden percében te voltál az eszemben, mindent a te boldogságodért tettem. Csodálattal követtem nyomon fejlődésedet a pocakomban. Kalandos hónapokat éltünk meg együtt, sok mindenen keresztül mentünk.
Három nappal a kiírt dátum előtt születtél. Mindketten nagyon elfáradtunk és hosszú ideig szenvedtünk. Nagyon nehezen akartál kibújni, de mikor először megpillantottalak, az volt életem legszebb pillanata. Megérte rád várni és megszenvedni érted. Már két hónapos vagy és te vagy a legszebb dolog, ami valaha történt velem, én mondhatom magam a legbüszkébb emberének.”

Az egész terhességem olyan volt, amilyennek elterveztem. Ez a két hónap viszont felülírta minden képzeletemet. Az anyaság az én legnagyobb sikerem, amit valaha elértem. Eddig semminek se volt értelme. Minden napnak az a legjobb pontja,  amikor felkelek és rám mosolyog, ekkor elfelejtem, hogy valaha voltam szomorú is.

Sikerült egy olyan életmódot kialakítani magunknak, amilyet mindig is szerettem volna. 21 éves anyaként, társként, háziasszonyként is helyt tudok állni és én mindezt sikerélményként élem meg.

Számomra az anyaság egyenlő a sikerrel, mert ahogy ránézek a kisfiamra, motivált és boldog, kiegyensúlyozott embernek érzem magam. Nincs lehetetlen az életben, jöhet bármi. Ez visz előrébb az életben és feledteti a régi sérelmeket, csak a jövő létezik. Ennél nagyobb siker nekem nem is kell.

Hozzászólások