A HelloBaby! magazin immár kilencedik éve támogatja tanácsaival a kisgyermekes anyukákat és a babára vágyó párokat. A szakmai hitelességnek és az informatív tartalomnak köszönhetően, azok az anyukák, akik már a babatervezés időszakában is HelloBaby!-olvasók voltak, előszeretettel és bizalommal keresik kiadványunkat a baba érkezése után is. Olvasóink minden életfázisra találnak nálunk tanácsokat, a fogamzástól egészen a kisgyermek 3 éves koráig, ezzel magyarázható internetes közösségünk dinamikus fejlődése is. A magazin részletes és tartalmas tudásanyagát weboldalunk és Facebook-oldalunk napi frissítései egészítik ki, így lesz teljes és naprakész az információk áramlása, mely a HelloBaby! fő célkitűzése.

Rólunk írták olvasóink:

„Tisztelt Szerkesztőség!
Hihetetlen jó érzés,hogy van egy ilyen újság ami ezzel a témával foglalkozik.Sajnos én is ilyen cipőben járok és kevés az olyan cikk még a neten is,ami ebben a témában érdemleges segítséget nyújtana.Ezt én csak megköszönni tudom,mert tényleg nagyon jó.Kívánom hogy még sok-sok évig legyenek színen. Sok sikert!”
Veronika

„Nagyon tetszik!!! A párom is olvasta!!! Várjuk a következő lapszámot”
Szilvia

„Nagyon örülök, hogy végre van egy ilyen magazin, ahol a babára hiába várókkal foglalkoznak. Nem csak a baba-mama magazinok léteznek, akik azokhoz szólnak, akiknél már bekövetkezett a csoda. Végre velünk is foglalkozik valaki, köszönöm. Nagy segítség ez nekünk, minden téren.”
Marcsi

Korábbi lapszámaink:

hb20160203 hb201512 hb20161011
hb20150809 hb201509 hb20150607
hb20150405 hb20150203