Boldog Új Évet kíván a HelloBaby! csapata

Mozgalmas évtől búcsúzunk, és sok újdonsággal, kihívással csalogató új évet várunk – ezt a mondatot minden kisebb-nagyobb gyermeket nevelő szülő elmondhatja miközben az év utolsó órái múlnak. A kisbabák változnak legrövidebb idő alatt a legtöbbet: az újszülött arcot már két hónappal később kerek, tokás babaarc váltja fel, a bölcs mindentudó újszülött tekintetet pedig huncut, kíváncsi csillogás. Aztán nap mint nap történik valami meglepő, szívet melengető vagy éppen felettébb bosszantó. Az egyik percben még eleven, fékezhetetlen gyerek nem sokkal később szelíden játszik vagy elszundít a szőnyegen, máskor sehogy sem találjuk a kikapcsoló gombot… A lényeg, hogy a szülőnek mindig, minden eshetőségre fel kell készülnie:), tervezni csak némi lazasággal és ráhagyással lehet, hiszen egy nem várt betegség bármikor közbe szólhat.
Reméljük, 2016-ban is olvasónk maradsz, haszonnal forgatod a magazint, honlapunkon pedig visszamenőleg is megtalálod az éppen szükséges információkat. Továbbra is segítségedre szeretnénk lenni abban, hogy önbizalommal, bátran és örömmel vághass bele a gyereknevelés nagy kalandjába. Igyekszünk megmutatni, hogy – bár a látszat néha épp az ellenkezőjét mutatja – nem is olyan bonyolult és nehéz dolog ez! Hallgass az ösztöneidre, és keresd a megoldást a legegyszerűbbek közt!
Minden olvasónknak boldog, sikeres új évet kívánunk, és persze rengeteg közös nevetést, hancúrozást, kellemes meglepetést és élményt a gyerekekkel és a család többi tagjával!

Hozzászólások