Ez most komoly?! – megkérdeztük az önjelölt magyar spermadonort!

Ízléstelen vicc? Vagy őszinte segítőszándék? Ezek a kérdések merülnek fel a www.spermadonor.hu oldalt tanulmányozván, melyen “Don SpermaDonor”, vagyis egy Lőrinc nevű férfi hirdeti szokatlannak nyugodtan nevezhető szolgáltatásait gyerekre vágyó nőknek:

Ha nincs pasi a láthatáron, nos erre az esetre ajánlom fel segítségem, énrám számíthattok kedves csajok, ha apa nélkül is tudod vállalni a gyereket, csak szólj nekem, s csinálunk egy szép kis babát!” – írja az oldalán.

Lőrinc főleg a 35 feletti, “idősödő lányoknak” ajánlja szolgáltatásait, “akik valamiért meggyűlölték a férfiakat, frigidnek érzik magukat, szoronganak vagy leszbikusok, de egy szép, egészséges gyermekre vágynak. Mindenféle nőnek tudok segíteni, aki csak gyereket akar, de nem engem akar férjül venni :)”

Bár a kezdeményezés rendkívül bizarr, a téma annál komolyabb. Így felkerestük Lőrincet, hogy ő maga mondja el, mi a célja ezzel. Elmondása szerint 2009 óta hirdeti magát, és eddig 8 lánnyal kezdett bele a babaprojektbe. “Nagyon át tudok érezni problémákat, hogy az milyen szörnyű lehet, ha egy amúgy termékeny lány egyedül marad” –  állítja az önjelölt spermadonor, aki szolgáltatásait ingyen nyújtja. “A kritizálóknak (is) azt kívánom, hogy soha ne kelljen ilyesmi lehetőséggel élniük. Aki nem érintett, az örüljön neki! Kívánom, hogy mindenki találja meg élete párját és boldogságát, nyugodtan lehet kritizálni, sarat dobálni meg értetlenkedni, hogy mi ez a hülyeség, de a (remélem) kevés érintett, sajnos nagyon jól tudja miről szól ez” – nyilatkozta a HelloBaby!-nek.

Lőrinc egyébként egy videót is feltöltött blogjára ösztönzésképp, ezt írta hozzá: p.s.: “ja és nagyon szépen zongorázom 🙂

Véleményedet mondd el Facebook oldalunkon!

 

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/4MVGuGI6VV4″ frameborder=”0″ allowfullscreen]
Hozzászólások