Liptai Claudia elárulta babája nemét

A műsorvezető nagy izgalommal várja második gyermekét, akivel novemberre van kiírva. Nem csak azért, mert új szerelmétől érkezik a kislányához képest kései baba, hanem azért is, mert Claudia fiút hord a szíve alatt. A kismama a Best magazinnak árulta el a hírt, aminek szemmel láthatóan a 10 éves Panka is örül.

“A mostani terhességem elején nagyon rosszul voltam, míg anno Pankával egyáltalán nem. Aztán meg nagyon sok energiám lett és teljesen máshogy is nézek ki, mint az előző babavárásnál: ezúttal sokkal jobban egyben maradtam, kevesebb kilót szedtem fel.”

 Claudia amiatt sem aggódik, hogy a sok munka ártana a picinek.

“Sokan kérdezik meglepetten, hogyhogy dolgozom. Elvonulni szabadságra csak azért, mert valaki gyereket vár, ahhoz komoly egészségügyi indokok kellenek. Rólam is híresztelték, hogy veszélyeztetett terhes vagyok, de hála istennek, ez egyáltalán nem igaz. Ha dolgozom, van, aki felelőtlennek tart, ha nem tenném, azt kapnám meg, hogy miért nem dolgozik, hisz csak terhes.”

Forrás: 24.hu

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa őket!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások