Az esküvői ruháján húzta a csecsemőt – videó

Az esküvői ruhája uszályára erősítette újszülött kislányát, és úgy vonult az oltárhoz egy menyasszony az Egyesült Államokban.

A hajmeresztő eset a nyugat-virginiai Ripley városában történt május 12-én. A nő később azzal védekezett, hogy a baba ébren volt, tudta mi történik és végig gondoskodtak a biztonságáról. „Egyébként is, a jóisten megvédte” – fogalmazott Shona Carter-Brooks, az anya.

A nőt persze később rengetegen támadták az interneten az oda felkerült esküvői fotók miatt. Úgy tudni, az Aubrey nevű kisbaba alig egy hónapos volt akkor, az esküvői ruha pedig láthatóan át van kicsit alakítva, hogy a baba rákerülhessen – írja a Daily Mail.

Többen a gyermekjóléti szolgálat riasztásával is fenyegetőztek a párnál, aki harcosan verte vissza az őket ért kritikát. Azt írták, nem bánják amit tettek, és hogy a kommentek célja csak az áskálódás, meg a negatív hangulatkeltés, semmi több.

Exkluzívnak nevezték a bizarr akciót, hozzátéve hogy nekik köszönhetően már mennyien beszélnek az ő kis szülővárosukról.

Forrás:blikk.hu

Hozzászólások