Megszületett Erdei Zsolt kislánya

Újra apa lett Erdei Zsolt (40)! Az idén tavasszal visszavonult, Madár becenevű profi ökölvívó, aki korábban a Bokszvilágszervezet (WBO) félnehézsúlyú, valamint a Bokszvilágtanács (WBC) cirkálósúlyú világbajnoka is volt, és előbbi szervezet Európa-bajnokaként akasztotta szögre a kesztyűt, Viktor (7) fia után most egy kislánynak örülhet.

A kezdeti riadalom után, ugyanis a magánéletét féltve őrző egykori bokszoló és kedvese, Réka (33), akivel bő másfél éve alkotnak egy párt, csak augusztusra várta első közös gyermeküket, ám információink szerint a kis Gréti már május 28-án, hathónaposan világra jött.

Természetesen kezdetben nagy volt az aggodalom, ám úgy tudjuk, a csöppség szépen erősödik. A koraszülött kislány ugyan továbbra is kórházban van és még néhány hétnek el kell telnie, mire Erdeiék végre hazavihetik őt a fóti otthonukba. Kerestük a már edzői pályára lépett, saját akadémiáját igazgató bokszolót, hogy meséljen új gyermekéről, de nem értük utol. Korábban azt mondta, sportolói karrierje lezárásával új fejezetet kezdett és magánélete nem tartozik a nyilvánosságra.

 

(Forrás: blikk.hu)

Hozzászólások