Így adhatod be könnyen és gyorsan a D-vitamint!

HIRDETÉS

A tavaly ősz óta, patikákban kapható Novus D3 Baby Vitaminpumpa olyan egyedülálló, pumpás kiszerelésű D-vitamin, amely hatékony és gyors D-vitamin beadást tesz lehetővé csecsemők és kisgyermekek részére.

A NovusPharma Kft. csecsemőknek és kisgyermekeknek kifejlesztett D-vitamin készítménye, speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer. A NovusD3 Baby Vitaminpumpa több előnyös tulajdonsággal rendelkezik: vivőanyagai természetesek, színtelen, szagtalan, szója- és gluténmentes, így az ezekre érzékenyek is szedhetik. Ami egyedülállóvá teszi a terméket, az a gyors és pontos adagolást segítő pumpás kiszerelés, amivel egyszerűen a gyermek szájába lehet pumpálni a D-vitamin készítményt és nincs szükség semmilyen egyéb eszközre (kiskanálra, cumisüvegre). A 10 μg (400 NE) D3-vitamin napi adag az adagolópumpa kétszeri megnyomásával biztosítható. A pumpás adagolás csecsemőknél komoly termékelőny, megkíméli a szülőket a körülményes beadástól, emellett egyszerűségének és célzottságának köszönhetően biztosított, hogy az újszülöttek a pontos dózist kapják, így elkerülhetőek a túl- vagy az aluladagolás okozta mellékhatások.
A témában érintett szervezetek munkájának köszönhetőn egyre többen ismerik fel a D-vitamin fontosságát, mely a csontok fejlődésében és egészségének megőrzésében, valamint az immunrendszer megfelelő működésében játszik szerepet. Ezt, az elsősorban napfény hatására keletkező vitamint hazánk éghajlati viszonyai miatt javasolt külső forrásból pótolni a késő ősztől kora tavaszig tartó időszakban. Ha a csecsemőt vagy nagyobb gyermeket a tavasszal és nyáron sem éri elegendő napfény, minden nap célszerű D-vitamint beadni. A hazai szakmai ajánlás, amely itt olvasható, részletesen meghatározza, mennyi napfény, milyen időszakban biztosít megfelelő D-vitamin-képzést.

További információ: www.novuspharma.hu
e-mail: info@novuspharma.hu
Telefon: + 36-30/205-4138

Hozzászólások