UNICEF Apák napja családi nap

Ünnepeljük együtt az apukákat, nevezzetek az UNICEF Magyarország Apák Napi sporteseményeire a Marczibányi téri Sportcentrumban! 

Labdarúgásban és kosárlabdában csapatok jelentkezhetnek a június 17-i versenyekre. A nevezési díj 2500 Ft/ fő, amely tartalmaz egy ajándék UNICEF pólót is. A díjjal az UNICEF Magyarország gyerekekért folytatott munkáját támogatjátok.

Jelentkezni itt tudtok:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqZNaRZM-Wb6EAzM62XaiuawmWtgIox_6kKVUOcOJDGsMsWg/viewform

A csapatokban gyerekek és felnőttek egyaránt részt vehetnek. Kosárlabdában 4 fős csapatok tudnak játszani, labdarúgásban 5+1 fő. Természetesen, ha kevesebben vagytok, akkor is jelentkezhettek, így a verseny kezdete előtt csapatokat alakítanak ki.

A nevezőket és szurkolóikat június 17-én 9:30-kor a Marczibányi Sportcentrumban, a squash versenyre nevezőket 8:30-ig várják a City Squash Club-ba, amely közvetlenül a Marczibányi Sportcentrum mellett van.

A győztes csapatok értékes Lego ajándékcsomagokat, Feldobox élményajándék dobozokat, Maratonman ajándékutalványokat, Nívea ajándékcsomagokat, Hungaroring és FTC belépőket, valamint a Dr. Rose nagyértékű szűrési szolgáltatási csomagjait kapják ajándékba.

Az ingyenes családi programon játékok, valamint szakértők és sztárok pódiumbeszélgetései várják az érdeklődőket.

További információk: https://unicef.hu/apak-napja/

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT! http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások